乃木坂46討論區#540:35thSGアンダーライブ 6月7日 ~ 9日

756 回覆
4 Like 4 Dislike
睇job都係最近先想救
飯嘅話要爆就應該冇問題 最多都係唔夠其他五期多
呢樣真咩拍mv同上台表演同平時比完全兩個人嚟
真,所謂既唱得,同村外比都係收皮

如果你以偶像既標準,咁5期大把唱得
https://x.com/nog10329/status/1780906906187673928
呢排5期鍾意露腳
明明之前兩個都係着長褲
噚日池田blog又係咁影腳
https://www.instagram.com/p/C55lVkGv3LH/
如果今晚又轉內容嘅話,實去日本消委會告電視台
營運好似係等小吉同茉央高中卒業
先開始俾job佢地
作為一個普通人我當然唔識分點叫唱得啦,淨係知好唔好聽啫 (同某幾位難聽啦)
有人吹奏 (可能中西粉盲吹啦),團綜大家都有講 (可能劇本啦),音番又有 (可能llc課水啦),又比人讚過啦 (肥秋就比人屌開,黒沢薫未必個個識,平原綾香唔會鳩噏啩)
上面依堆information令我覺得佢唱得(當然又未去到歌手咁高level),依個結論都好合理啫,除非全部都呃人啦
唔記得佢地工作時間係
幾多歲只可以工作到幾多點?(以前係計20歲成年?)
而家改18歲成年後有冇變?
茉央之前都有接電台job 早起步過小吉
巴打又要覆但每句都充滿戾氣
得你一個最有taste好未
唔洗理d風向啦
有對眼睇 有對耳聽 信自己隻耳咪夠
都係嗰句 人地同你講白麻好醜 白麻就醜咩
感覺似係女仔同學爆出嚟
呢啲招數勁女人feel
咁都係對緊話劇啫
不過逐d逐d咁唧出黎
咪係,咪畀人轉移視線,空唔空降根本唔係重點,從來都只係唔like佢爸爸活/賣底底/未入團就串嘴彈乃啲女唔靚/畀營運吹到係前無古人嘅歌姬
(樣唔樣衰好主觀我就唔加埋落去嘞)
哇老細 陪人一齊踩中西又唔撚得
等於我羨慕与田細路一樣

逼偶像無私生活,啲黐線佬真係好恐怖
仲有將5期audition d 資料爆俾純君(佢爸爸活啲攝影師)
你因為佢唱得而推佢嘅咁冇乜所謂 本身大家追idol嘅定義都唔同 你依個時間d切入追佢係你嘅自由 只係由好早就追開乃木板嘅會有人覺得係一個笑話咁解
我都覺得似女人搞事 成件妒忌feel好重
戇鳩仔躝喇屌你老母
乜撚嘢中雞就無意見
五百城就樣衰
露咗底喇死傻系
撐中西呢隻雞唔洗踩五百城嘅
巴打講咩都冇問題架 我抒發下個人感受啫
其實啲相啲影相角度桜係咪應該已經估到係邊個咁憎佢
睇過個accout以前d歷史似係豬西推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞