乃木坂46討論區#540:35thSGアンダーライブ 6月7日 ~ 9日

756 回覆
4 Like 4 Dislike
個人就唔覺得隻閪入團前個啲野可以同拍拖相提並論既
不過廢事又俾人話帶風向 你自己諗啦 乃好女仔有唔少 補番啲舊檔應該會搵到你想推既人
唱撚到酒廊小姐咁就收返埋啦
唔係標奇立異就型架ching善待下自己隻耳仔
左=右>中
你將入職前拍拖同入職前賣底褲同瘋狂黑依兩樣嘅程度畫上等號之於都可以唔諗吓道德嘅底線
我諗都唔係新唔新飯嘅問題
我係指報吋影相嗰條友
我又冇話要畫上等號嘅,中西單嘢一定係最差,只係想表達入職前都要清算,咁追邊個都會好攰
咁照你咁講 其他細野嘅mb咪冇俾人搞 除咗桜

既然你覺得依單嘢係最差 咁俾人留芳百世咁鞭屍都好正常
你咪同個spicy場入面d人講lo
如果最差就代表值得畀人鞭屍,我諗冇嘢差得過在團戀愛,咁嗰幾位畀人鞭死左未
所以你見我地冇阻你鞭屍
同時你都講咗 ‘因為唱得而推佢既咁冇乜所謂’

各自都唔阻大地追/鞭
我冇理解錯既話 其實係咪完咗
咁正常人都想知自己飯緊個咩人既同埋5期已經冇showroom 審查俾班飯查家宅,成件事點嚟係因為臭閪爆審查啲detail俾純君 搞到自己啲twitter 小號曝光 之後先至有後續簡單啲嚟講就係佢自爆
中西唔再講了,我見有其他member都比人爆過料,冇sr都係比人起到底
濱州都摸埋
咁你自己話最差 又話冇嘢差得過在團戀愛 咁即係點?
嗰幾位冇人覺得差咪冇嘢 你可以發起㗎 冇人阻你

你新飯都知咁多嘢 幾勁喎
講緊入職前同入職後呀嘛, 追開隔離坂文春野點都會知啦
所以有人唔想知自己追緊嗰個係咩人咪由佢 又要問完之後唔明點解有人要清算 解釋完又拖其他mb落水
唔知點解好似對咗幾個師兄loop咗一兩次
咁你有睇文春 咁依幾樣野冇理由唔知啦 有興趣自己去補下
見人下下問source 你自己去補下就最好
你哋識咩
就係中西肯賣底褲做爸爸活先咁易做到center
證明佢肯陪老細
見唔見到人地講 '清算好攰'
同埋人地想知中西入職後做過d咩得罪fans
係有時其他手足會提下,對幾單有啲印象咁解,又唔係話下下要source
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞