乃木坂46討論區#540:35thSGアンダーライブ 6月7日 ~ 9日

756 回覆
4 Like 4 Dislike
睇緊一姐同日村子散步 一姐嗰電話殼咁娘嘅係咪公司電話嚟
美月話首solo歌錄音前2日先收到demo填詞
同雀同款
真心想問5期仲有邊個唱得握手又唔算差?
利申岩岩睇乃冇耐唔多熟,我都係成日見d人吹奏中西先知
其實當年邊個咁大整古
直接要佢空降C

明明歷史已經發生過
當年堀未央奈空降C
都攪到堀一開波同一期有隔閡,睇紀錄片,果集好似冇咩人去恭喜(唔記得好似得一個人去恭喜佢)

中西C果單又想直接空降C
是故意還是不小心
空降已經變成傳統
3-4期都無咩大事
只不過5期空降左個爸爸活
睇你想要隊女團用咩行先 如果你話要唱得又握得唔差 唔只五期啦 樓上都有講歷代都有一兩個做到啦
Idol好多都係樣 釣fans行先 唱都好好只係bonus 但係你將個標準set喺依兩樣嘢嘅話咁就係佢
但係叫個賣底褲嘅入嚟做idol 我就覺得真係搞笑囉
好似話係過咗五期audition兩個星期後嘅事
ching新飯喎
乃團出名係顏面優勝 一般係睇樣先揀乃黎睇
至於5期唱功 可參考新乃星誕生節目
勁既就係 中西 同 奧田
不過我就唔搞風向既 都係ching你自己判斷邊個唱歌好聽
至於5期握手我就冇意見 因為我就唔care寫出黎嗰d數據既
行出黎靚就收貨 柒既握手再好都係柒 就係咁簡單
睇台仔講似乎係桜個男仔fd/whatsoever 參加文化祭,搵佢幫手做吓戲only? 幅相桜好似有戴mic?
點都好係佢生日正日post出嚟都好癲吓
好似係最終審查同一日
學園祭2021年10月30日13時〜16時
我諗冇人會覺得中西個樣有中上啩
話時話奧田點解慘過中西咁多,顏就兩個都冇,中西仲要多鑊野,但握手差咁遠
人地有嘅係一堆爸爸嘛
呢個上上樣啦大哥
又令又飄你都話樣衰
=總有傻西話7仔哨牙樣衰西川貴教
個個後生未識打扮都會有呢啲黑歷史既 你估個個白麻咩

同臭閪點執都係柒更加唔同講法lol
所以先話睇你想要咩標準 睇樣唱得唔差嘅五期都好多 最緊要係你睇得啱邊個㗎啫
都滿意
不過都有少少唔岩
有牛屎味先正先飄
Yoda 就係表表者
我就黎分唔到曲直
3/4期都算係出場介紹完
下一單先現
果單好似直接???咁Centre 咁出現?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞