乃木坂46討論區#540:35thSGアンダーライブ 6月7日 ~ 9日

758 回覆
4 Like 4 Dislike
咁爆
一個idol值唔值得追
有人覺得入團前既行為都包埋, 要計落條數度 要清算
有人覺得可以reset, 由入團day1開始計數 只要番依份工期間冇背叛fans就得
所以有人唔like中西唔出奇
但同時現役錫男人既蘋果又可以當冇佐件事
你話d笑話幾好笑
以前咪一路都有 冇出聲改名喳嘛
有人唔like蘋果都唔奇 咁所以呢
但係過咗兩年會唔會仲記得係邊個企喺依個位?
咁我又唔係話要追佢,只係唔明有咩問題, 一提起佢就咁多人衝出黎,大家都係乃飯無謂有衝突啫
所以新飯鍾意點追就點追
有自己隻眼 有自己對耳 有自己準則
唔洗跟風向追idol既
左>中>右
你當係歷史問題囉 你接受到idol前身係賣底褲嘅咁冇咩問題嘅
同埋陪人上酒店房幾粒鐘都係為咗齋影相啫,冇其他嘢嘅
同意既 所以上邊列舉咗好多隻臭閪既事蹟 新飯可以自己考慮
就算桜唔記得 個男仔都應該知應該都係佢文化祭個啲搞手/戲劇社個啲
分分鐘個故事係個影相既暗戀個個男仔 見佢同桜咁close唔開心
利申純腦補
講漏咗隻臭閪幾個月前俾人周到msg用番當年twitter ac用過既相同內容嚟應付佢啲飯
如果你prefer要清算入職前既事 咁你可以棄睇中西
如果你冇話咁計較 咁就要問由day1中西入職開始之後 佢得罪過fans d咩
就係咁簡單
wow 有冇汁 share黎睇睇
你條賤種講乜撚中西
屌你老母隻雞係點關呢度撚事
幾個月前係上唔知幾多個post 講過搵番要啲時間
如果要清算入職前大把人拍過拖,唔通又會拖下手仔就算咩
入職後得罪過d咩,新飯真係唔知喇
OK thx
其他ching可能答到你 我就冇跟開
最多比條spicy sessions link你聽下歌

https://www.bilibili.com/video/BV1gj421f7e7/?p=3&share_source=copy_web&vd_source=bb9f6d572c9a8266974a3ac46c8b8d4c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞