[黃VIU][TVN]背著善宰跑 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
38 Like 7 Dislike
成套劇D details 位真係好多

片尾曲同埋 BGM 真係好好聽

除咗男主,男主個神助攻兄弟 eclipse 隊長白仁赫都好好J

本身真係韓國 band N.Flying 隊長李承協

之前黎香港開con仲唱埋 MC 同陳蕾首永久損毀

真係好癡線!!!

https://www.youtube.com/watch?v=B9wQN1ghaNU
點解啲kam嘢成日俾佢見到
定男二係壞人?
好似睇返角色介紹話男二阿爸查緊水庫殺人案,跟住第四集男女主角好似又喺荒山野嶺,有人估可能撞見殺人犯

https://x.com/cjndrama/status/1780098796384350509?s=46
過埋今晚又要等到下星期一先有得睇
想草埋一次過睇 但又心急
好矛盾啊
要靠花絮續命 希望佢哋可以上綜藝
唔似係啵
但係就咁睇佢哋似乎有啲淵源
我碌IG好似會上running man
男主上咗<洪錫天的寶石盒>好正
今日啱啱播,已經睇完
呢個節目好正集集追
係YouTube channel嚟
希望可以上驚六/認識的哥哥
最後扮番poster孭起兩個主持嗰度笑死
個編劇咁貪心得唔得㗎?
查案
唔係愛情穿越劇嚟咩
一齊影嘅證件相最後嗰張就係第二集最尾改變咗過去之後喺善宰屋企出現嘅嗰張相
有人估小率可以同泰成講未來既事(屋企著火)係因為泰成已經唔存在係時間線上面(aka 打完群架之後死左)
會唔會泰成都可以穿越
唔怪之得咁熟口面啦
第四集開頭如果擺喺現實算唔算係變態跟蹤狂
睇完第四集,覺得男主角好慘因為女主角穿越時空,男主角就要面對19歲時完全唔記得佢嘅女主角,之後佢一直不停試探面前嘅女主角認唔認得佢,令人好心噏電台打俾女主角唔係偶然,佢特登打俾女主安慰佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞