[黃VIU][TVN]背著善宰跑 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
38 Like 7 Dislike
我以為最原本係男主角暗戀女主角,(之後可能佢哋相愛)男主角救咗女主角,之後女主角就失憶,男主角就默默咁守護女主角因為女主角講咗一句我究竟係失憶了,或是失去了你?
(純粹亂估) 女主最後穿番去漢江大橋輪椅壞左個個moment,跟住有異性無人性坐左男主部車,一齊番男主屋企,之後男主可能唔駛死
(接此post,終極FF)女主最後穿番過2023年漢江大橋之後對腳無事,跟男主上車番男主屋企,男主開門之後受重傷但無死,之後女主報警,然後背著男主上白車去醫院救番男主(扣番套戲主題),最後HE

救下林率的人=讓林率活下來的人=柳善宰
要救善宰的人=善宰活著的原因=林率

個的士佬應該就係令女主角殘廢嘅人
估計應該無咁複雜又玩穿越
可能係女主穿越後幫男二或者男一出頭
啲人搵佢尋仇 個結就似係提示女主角又改變咗未來少少嘢
例如穿越前嘅撞車係意外,穿越後就唔係

顛,要再重覆返第一集睇返細節
EP04收視率
全國:3.378%
首都圈:4.069%
又升左
比上星期二係升咗
因為果位成熟女主無再出現返
男主眼中應該覺得女主失去同佢嘅所有記憶
落雪個晚 男主睇住感應燈開先見到坐住輪椅嘅女主返左屋企 呢段好虐
應該因為救左女主但最後佢下半身都癱
所以仁赫先話男主覺得好對女主唔住
唔知呢個原因有冇份造成佢有抑鬱
但女主媽封口唔對女主講邊個救佢
應該係男主公司代表落命令?
個設定可能要再睇多幾集先知,就咁講就似原時空男主已經經歷左女主穿越嘅事。但係女主而家嘅穿越又可以改變到發生左嘅野,咁即係唔係一個loop,咁原時空男主又點會已經經歷過呢
變左燒腦劇

女主喺善宰張床對腳唔到地
好鬼可愛
呢套劇d細節做得好好
其實中癲喎,即係原時空女主miss 男主
但係男主一直都擁有佢哋美好嘅回憶 足足十五年
同時佢可能明白穿越後嘅女主係真心為佢好,但係佢救唔返女主
原時空男主應該只經歷過
女主揸黃色傘俾糖佢果段
同埋住隔離,成日偷望女主
一直鍾意同留意女主,所以女主意外時救左佢
淨係呢三件事都沉左十幾年船,經歷埋穿越之後既事應該沉得更深
如果照你講法就係雙穿越 只係男主最後失敗告終
咁就真係變咗想見你
咁都好d 無咁虐
原時空男女主應該都係有相處過
只係無咩證據留低返
女主回憶以前自己有段撞鬼要去驅鬼嘅經歷
就係講緊過往嘅自己有被未來嘅自己上左身
以前以為有個痴線佬跟住自己
而家先醒返起原來就係男主
我諗果時男主係同女主有交集先會跟嘅
呢度我理解係第2次穿越番去
第一次穿越後而改變左既回憶閃出黎俾番女主知
即係果10日既經歷

因為原時空女主應該冇同過男2拍拖
你咁理解都可以通嘅
不過原時空男主仲有係電台問女主知唔知佢邊個
佢果下有啲期待女主會知
所以我傾向佢哋兩個係原時空係有相處過
男主見女主咁回應先會感到好失落

認同原時空女主無同過男2拍拖嘅
突然覺得套劇好燒腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞