[黃VIU][TVN]背著善宰跑 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
39 Like 7 Dislike
都係,睇話題度同OT播放平台數據反映,鍾意套劇嘅都應該係唔多睇電視,上網睇嘅多
咁先可以一集loop 8次
真係好多kam野好青春
偷睇男二主頁好好笑 男二仲話男主可愛
好想睇佢跳唱多次
好想睇呢條片個花絮笑到我癲
希望ep7,ep8就有,今次為男主跳
率廣東話ver:

善宰:
D歌詞好正
https://www.instagram.com/p/C6I25z-Jh0H/?igsh=MXVoMmsxc252ZXdvYQ==
幾時先見到佢哋上綜藝,又係翻炒之前活動嘅相
可唔可以上驚六
編劇好正
https://x.com/jooonyiie/status/1783025747311185956?s=46
韓國人又開始用顯微鏡睇劇 話係因為小率送嘅書有提過浸浴去防止失眠

killed
明明睇青春紀錄嘅時候唔係好鍾意佢,但係因為善宰入咗邊佑錫坑
我都係好似小素咁有第二次機會GE
想問邊度有得睇小説/漫畫版
我搵極都冇
求小說版+1
見有韓國人買左小說
睇完話改編左好多,同劇唔太一樣
只係大框架(穿越,追星呢d)跟左小說
【熱帖】感覺邊佑錫遇到了人生角色

【評論】

1. 柳善宰是我的人生男主

2. 雖然之前不認識,但這次完全迷住了

3. 而且還服過兵役了

4. 邊佑錫就是柳善宰本身! 身材好,清純美男,唱歌也很好,很有魅力! 但是我也很喜歡六十五

5. 通過這部劇才認識的,真的很有魅力

6. 我之前怎麽不認識這個寶石呢

7. 突然愛上邊佑錫

8. 沒想到演技這麽好

9. 超心動,成為了我的最愛演員,最近只想著邊佑錫

10. 無法想象不是邊佑錫的柳善宰

11. 雖然高中生善宰也很好,但是因為愛豆Eclipse柳善宰,感覺要瘋了

12. 善宰啊,每天看你看到淩晨三點

13. 從20世紀少女入我眼的,從姜南順開始覺得很有魅力,希望這次善宰可以脫穎而出,之後更加成功

14. 感覺會很火,下部作品也會很火

15. 演技真好10代~30代共用一張臉也很神奇

16. 真的很適合你,穿校服很適合你,舞台裝也很適合你

17. 從青春記錄就開始關注了留意d咩

18. 個子高,帥氣,演技也不錯,唱歌也很好

19. 邊佑錫請認真工作

20. 和女主的化學反應也特別好

21. 我最近因為邊佑錫和柳善宰真的很累,邊佑錫和我的人生男主相遇了

22. 唱得好,演得好,讓人很投入

23. 我要把這個大孩子裝進我的口袋

24. 開播前連他是誰都不知道,播出之後像開了眼一樣發現了寶石

25. 本人也說是自己的人生作呢

26. 希望越來越好

27. 真的有趣又心動
好在無跟,好似拍唔到16集咁多
12. 善宰啊,每天看你看到淩晨三點

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞