CSG2賽事討論暨技術交流區 (82) 幾時先有大更新zzz

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
而家隊隊都抄鳩faze astralis navi做呢啲content放上youtube
Falcons想拍條紀錄片講佢哋Major之旅, 製作得幾認真
點知最後Major門口都入唔到

https://www.youtube.com/@FalconsEsport/videos
請人去埋bootcamp, 賽前賽後interview唔係隊隊有做啦
輸karrigan
23年12月:老玩家宣布退坑,很多人棄坑,市場低迷。 cs2天崩開局

24年1月:由於大版本更新,各種營銷號或個人都充分宣傳了cs2,注入了大量新的血液

24年2月:新玩家素質水平大多非常低,還有很多和某手一樣,說話很弱(治")的一群人.開口閉口就是罵人,而且打的很菜.並且發明了新的詞語ez,然後已經開始發芽了

24年3月:遊戲稍微完善了一些.已經逐步開始穩定.ez這個詞語被大規模使用,原來的g已經成為老玩家的專用詞.慢腳文化席捲了這個高端遊戲

24年4月:環境前所未有的臭.市場亂哄哄.再創新高.cs2已經成了一鍋大糞湯
即係大陸仔hold貨炒起啦
即係啲貨源歸邊大陸仔炒貨
好似係大陸仔個邊玩valorant先,風氣打贏左就一句 ez 收徒,慢慢傳到黎CS2,打贏人就ez 收徒,加上越黎越多新玩家加入,見人講ez自己又講ez,到今個月就炒起左ez呢個字

不過我玩到依家都從來未見過有大陸仔係香港ser打EZ串人
有冇ching用240hz mon玩cs2?
可唔可以share用緊咩CPU+GPU
Major就黎完1個月都未減價
執柒左佢啦valve
Chill V社表示嘆埋個Vacation先啦,人地Dota 先係親生仔
240hz 但用緊1080p
13600k 3070
唔該你
我都係1080p240hz, CSGO仲keep到300fps
CS2就得返100幾
3070 10700k
不過我用4:3
ancient過B水會跌落150-200
ggez就不嬲都有咩地區都有呢D人, 仲要一定係bottom仔講
收徒又幾好笑
笑撚死hooxi個企位
Cncs>eu
hunter咁都殺唔到 大好機會
Wtf Hunter
m0nesy我地返屋企啦
唔通蒙狗出到group第一次除左澳洲仔既亞洲隊出EPL group?
WTF G2
Mongolz
蒙狗打得好係真ge, 係無諗過G2咁不堪一擊
disband啦G2 free m0nesy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞