CSG2賽事討論暨技術交流區 (82) 幾時先有大更新zzz

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想睇冇左m0既垃圾g2下個major拎唔拎到3場
取代Hobbit? 其實佢喺CS2打得幾好。
如果傳聞屬實
咁c9仲要搵多個人頂elec
Major 啲sticker capsule 幾時先減價
打算買翻五十粒鳩開
V社啱啱開始放vacation,短期內應該都唔會有乜更新
仲以為好快會有operation update或者起碼整返好個vac
https://youtu.be/SXL087ISQz8

V社都 Who F*** Care 咁款,賺左錢先講啦 人地都唔急住fix隻Game,嘆返個靚假再算
真係cls 公司嚟
轉engine 出新game 第一樣做既唔係改良vac, 而係改晒啲skin 同出store , 開箱先
佢都唔係靠cs賺錢
理得你死
唔洗諗咁快有operation 最快一係暑假出 一係halloween
兩個期都唔出就下個major又唔得閒
skin 箱 store=出糧 緊係錢行先
vac都搞左咁多年都係咁
而家陀螺都唔係即時ban
csgo都會即時trigger vac ban
旨意晒第3方唔會點搞 休閒只可以入其他地方啲人搞既server
競技=faceit
Bit? 好似唔啱位
烏克蘭唔會入俄隊
C9 Donk ?
Gambit 2.0 major incoming
不過C9好有錢 話唔定可以成真?
咁撚多外掛
玩咗5場有4場都係有spin自瞄穿牆爆頭 扮都唔扮下
正常想打競技向既都轉晒第三方平台
等VAC更新蚊都訓
到你就黎贏到個陣 佢先黎料開始轉先慘
一早轉 我就玩手機同睇utube
第一,V社開始休假了,每年一度的年假,大概是下週開始恢復正常上班(來自GAB的推特)

第二,疑似阿茲特克可能回歸,GAB談到有趣的話題。 那就是古代遺蹟的地圖材質包名稱叫做HR-aztec,其中HR代表高解析度。 阿茲特克是古代遺跡的爹。 也就是說我們很有可能看到一個風格類似古代遺跡,山林小寨的新阿茲特克。

第三就是古堡重製,他和許多部落客認為古堡不會拋棄原有風格,另起爐灶。 因為原本古堡的材質和風格與古代遺跡極為類似,不需要花很多額外精力去重製。 但是地圖結構可能會修改,這最終會演變成一個完全舊風格的新古堡。

第四是爆炸物收藏品,來自社區創作者的有趣外觀。 包含投擲物的各式外觀,這也契合先前解包出來的投擲物外觀文件。 下一個大行動極有可能推出爆炸物,投擲物的外觀。

個精靈球收硬皮
越黎越似cso
搞堆九唔搭八skin
cso殭屍mode勁好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞