CSG2賽事討論暨技術交流區 (82) 幾時先有大更新zzz

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
d外掛不停進化
到俾佢出到個防外掛 唔人手update根本防唔哂
Buff唔係不嬲用api嚟trade好多年咩
要ban而家先ban?
恐慌性拋售未
D刀可以按斤收費
有第三方交易同skin market係cs skin價值基礎
係唔會有可能ban晒用過api trade既人
ban晒=全部有錢佬都ban晒咁濟
valve無咁on9斷自己財路
今日遇到個明顯外掛
我提議可以踢左個外掛
對面問返:4打5點贏?
試吓ban第三方交易囉
睇吓之後有冇人玩
啲大陸佬係on9 同隊有掛唔踢
話踢左4打5不好打
我即刻狂troll body block到佢地踢左佢
我反而係試過投票踢外掛唔成功之後佢哋轉頭投票踢走我
faze換陣
終於肯換牙雨
bench Rain?
source?
今天獨聯體爆料人 Jonas Life 透露,FaZe 近期可能會有陣容變動,但他並沒有指出誰可能會離開戰隊。同時 FaZe 俱樂部也沒有回應這項消息。

“ FaZe 近期會有大調整。選手們都星光閃耀,所以非常艱難。除此之外誰來誰走都是個未知數,說實話我也不知道會是什麼結果。”

目前 FaZe 是HLTV排名世界第一的隊伍,他們先前也贏得了IEM 成都站的冠軍。同時要注意的是,Jonas 先前曾在爆料時多次語出驚人,偶有斬獲。所以對他的爆料需要有一定懷疑態度。
未公佈 source
Rain god 頂多係番去揍仔先走
大機會係karriagn
換做 Siuhy

FaZe Academy (MOUZ)
-->
FaZe Clan_Siuhy
99%假
https://www.twitch.tv/videos/2109832068?t=946s
想搞賭網但連帶影響埋第三方交易網
steam賣skin舊錢處理咁耐
仲諗住抽箱
Cloud9 -Perfecto -Hobbit

— OverDrive
drop 埋 Perfecto 同 Hobbit?
咁加邊個頂替佢兩個?
C9_m0nesy?
OverDrive 透露 C9 -Perfecto -Hobbit,harumi 則爆料 Perfecto 是自我下放,HObbit 則不清楚。

目前並不知道 Perfecto 為什麼不想待在C9了,有粉絲猜測電子哥為他在VP找好了位置,那就是取代 n0rb3r7,這樣的話 Perfecto 不只接盤了 n0rb3r7 女友 sindi,還搶了他的工作,也有網友希望 Perfecto 能去G2。
好撚慘
工同女俾人搶走哂
perfecto 去 G2 頂替nexa?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞