CSG2賽事討論暨技術交流區 (82) 幾時先有大更新zzz

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
咪撚出殺人特效
skin姐 咁你可以用default
如果淨係買個條友自己pop-up 係上面/有得disable 又唔mind佢出

反正堆咩音效都係全mute
搞撚左個外掛先啦 大家開心
簡單啲買起faceit
其實點解唔俾錢faceit買佢個anti cheat
唔係話faceit個anti cheat係入侵式程式,要down佢個舊野安裝落電腦到,佢會自己scan曬你電腦任何可疑既program/file

而Valve本身就對呢啲入侵式反外掛唔係咁中意,而且好似無曬私隱咁
怕俾美國政府搞
所以先shut down csgolounge
solutioN00 爆料 Cloud9 正在試訓 Spirit青訓選手 alpha 取代 electroNic,19歲的俄羅斯小將最近三個月評分為 1.02 rating,任隊伍的指揮位。去年11月份加入Spirit青訓未與 donk 當隊友。
https://youtu.be/Pz73cuRSyUs

最多外掛時期,Valve選擇放大假 Chill撚到,正常玩家走曬,得返啲外掛打外掛,YTber都紛紛出片話要quit cs2,直到外掛問題有改善為止。

Reddit同steam官方討論區幾乎都有post講緊外掛問題,我諗依家真係已經去到外掛頂峰,V社再唔出手都唔知點收科依家呢個時期仲衰撚過CSGO時代,除左畫面進步之外,都諗唔到CS2有乜好過CSGO
cs2 外掛仲暴力過csgo

csgo 都話有機會殺得死,cs2 係0
以前最多都係透視自瞄,依家可以係開場就屋企就打爆你,仲有子彈加速睇Youtube仲有啲外掛可以瞬移

又話新VAC Live防外掛其實又係無料到,個啲自轉子彈加速咁明顯都捉唔L到,中門大開由得人開掛都唔知做乜鳩,社群啲玩家鬧爆Valve淨係識得搞比賽同搞skin賺錢,完全都無諗過普通玩家現況
其實搞比賽都唔識見pgl平就搵佢
次次都柒
買乜都無用 舉報完佢都係唔會封
Cs2 fps drop好多 幾時搞搞個優化
外掛公司話valve搞緊AI anti-cheat 佢地估valve收集數據所以唔ban
得閒先搞一兩轉ban wave
次次掉親煙都唔知點解會卡一下先掉得出,仲有係banana人多一lag機就知準備要rush B
SPUNJ同Moses喺丹麥Major見過CS2 dev
話feel到解決外掛問題係Valve number 1 priority

https://youtu.be/CafbTCuGd4g?t=7555
Vac唔搞 外掛唔ban
得個13000分 鋪鋪都有殺2x 90%hs rate 一行出黎就1tap
Yekindar真係吹大左
遲下要4090先玩到cs
我13900k+4090都lock唔住540+
1280 960 4:3
最新消息

Valve最快今晚或者聽日會更新有關第三方網站(賭博/交易)政策,因為之前更新左10日先睇到物品庫改動,buff呢類網站突然用唔到,而解決方法就係攞API係你個AC入面幫你交易,Valve唔中意呢啲網站可以攞到Steam ac咁大權限,而且本身Valve都唔中意呢類型網站(賭博)。

唔知到時會唔會ban9曬呢啲網站,甚至可能用過呢啲網站交易過既AC,嚴重啲會根據API而ban9你個ac(紅鎖禁止交易)

嚇到我個buff移除API,再係steam api頁面刪除api先,睇定啲先繼續用buff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞