CSG2賽事討論暨技術交流區 (82) 幾時先有大更新zzz

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
聽日好睇囉
mouz贏=破私家雞魔咒
faze贏=破大滿亞魔咒
準備幾連亞
對住Faze Academy 會唔會唔同結果
打faze academy應該贏到既
咪燈住
打MOUZ已經可以拎定隻盃
device真係捉蟲入屎忽
好地地做乜做IGL, 隨時晚節不保
佢同niko同一問題
一逆境就會紅溫燥底 控制唔到自己
咁樣點做IGL
gla1ve slam
faze準備萬年老2?
恭喜mouz完夢奪冠
又話對隻GAME冇熱情又做IGL
係同blamef打無mood
大佬們想問下如果想玩Faceit平台係咪多數都係玩新加坡server? 會唔會好少人好難排到? 同埋唔開vpn大約會幾多ping,會唔會lag到玩唔到?

同埋如果用vpn大家推薦用邊一個?

搭單問埋如果想玩完美平台係咪一定要用身分證影埋自己個樣做認證
唔該曬
faceit 亞洲得sg ser 40+- ping
唔洗vpn
玩完美用vpn可以揀uu
yes
唔該曬大佬 想問埋sg ser係咪多數係大陸人+台港澳嘅玩家? 係咪好多人玩好易排到人玩? thanks
咩人都有
5排會耐少少
周不時會排到堆亞洲2線pro
iem成都排唔到班eu佬唔知佢地有無排pug
仲有10日就EPL
faze group a最早開波
完全無得抖
I QUIT CS2... (CHEATERS)
https://youtu.be/rzd7W2Mt1jU

The Cheating Problem
https://www.youtube.com/watch?v=s7ENbx6-o2Q

neoko宣佈退出CS2,又係因為外掛問題,仲叫人留言#RipCS2,根本啲外掛問題搞到人萬念俱灰,每日打開Game睇到啲大陸名/得基本徽章已經懷疑緊佢係咪開掛,依家啲外掛仲識子彈加速,咁L明顯都ban唔到,好多人都話已經慢慢唔玩CS2呢隻外掛Game,根本已經無遊戲體驗可言,10場入面基本上8-9場都係掛狗,每日就係比外掛狗虐打。

仲有CSGO個啲模式又無,地圖又得個幾張,又唔可以邀請fd一齊玩社群地圖,一係就自己搞一大堆野開ser邀fd入黎玩,我身邊啲fd都已經話唔再打CS呢隻外掛Game 我都係每個禮拜只係打幾場rank攞經驗drop case就算,除左要攞case我都已經諗唔到有咩理由繼續玩呢隻Game,要乜模式就無乜模式,外掛就大把,再唔更新防掛系統只會搞走好多正常玩家
理論上休閒向又真係死死地
得廿條友搞cs 係咁上下
少左個CS油王
全隻game既team得20幾人?
撞正lol決賽
faze academcy vs faze
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞