“真”高質電器傢俱討論(28)

470 回覆
9 Like 1 Dislike
WHIRLPOOL 惠而浦 AKR4071/IX 76厘米煙囪式抽油煙機 呢隻好唔好?
同埋浴室寶窗口式用 panasonic FV-23BwN2H好唔好?🙇🏻‍♂️
冷氣機:窗口式 panasonic/美的
分體式:三菱
router:Asus
浴室寶:三菱

三菱重工?電機?
感覺所有煙囪式抽油煙機都唔好 積左油會滴油 又清洗唔到個位
嵌入式洗碗機有冇推介?
用緊飛雪
可能我唔識擺位
唔可以好似西門子放碗放到層層叠咁
會洗唔乾淨
想問下德馬買水龍頭有咩要注意?
會唔會買到假野?
係官方定build in pro果d買?
單層定雙層?
雙層 bbe買
請問煤氣爐邊款好?
想問吓有冇巴打洗衣機上面係電磁爐?
你地覺得有冇咩特別問題
間屋太細 冇得唔咁放
散熱, 同埋你枱面1米都炆炆地
除非你換成座枱爐就易搞好多
優先TGC
之後叫佢睇位會話比你聽邊款裝到
到時後係入面揀, 盡可能揀日製
有啲人浴室有限製就薄版好啲
睇有無需要加埋個REMOTE
日制日牌》日牌東南亞
睇埋火力
有無巴打知呢啲水龍頭好唔好用
見佢好多功能咁
台灣網,會唔會有機會係淘寶貨扮自家設計
https://www.proproclean.com/products/%E5%B0%BC%E5%8A%A0%E6%8B%89%E7%93%9C%E7%80%91%E5%B8%83%E6%B0%B4%E9%BE%8D%E9%A0%AD
Blanco石盤我見得花崗岩, 但好似石英石盤襟用啲?
只買大牌子
睇埋售家係邊個
台面好似最少拉到950高, 除非你全屋會煮野既人都好高 如果唔係真係幾辛苦
巴打 我都諗住買45cm fully integrated
你最尾揀邊度買?
Siemens / Bosch, Miele
吸塵機 睇左 幾款
覺得Dyson 同Samsung都唔錯
想問V12 好 d 定 Samsung Bespoke 好d 價錢差唔多
有冇人成功喺日本買到三菱嗰把循環風扇?
要加火牛先用得,太麻煩😓
用緊日本版,要加隻細變壓牛。
唔算大風,但好靜。
係咪就係三菱個部?我都諗住Amazon返嚟,想問吓你用邊隻變壓牛?
係咪就係三菱個部?想問吓你用邊隻變壓牛?同埋點樣集運返嚟,因為唔知幾大部,我驚buyandship唔收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞