“真”高質電器傢俱討論(28)

470 回覆
9 Like 1 Dislike
搭單想問大家有無旅行轉插推介?
希望啲腳可以收曬入去,最好有埋65W
非循環樂聲pans shop 2380 discounted to 8xx
呢隻都抵玩,台灣造,14” 扇葉,DC摩打
巴打們有冇裝過智能家居既device
例如智能開關

我尼緊想裝個開關比熱水爐
可以番緊屋企就開定爐煲水
有冇雪櫃推介,深度60cm 以內,容量要大
Sam 8899
P 411
唔見咗洗衣機個post.

想買德國製Bosch / Siemens洗衣機

最近見多咗部Bosch WGB24600HK

同WGA246UGHK比, 轉咗低咗兩千但多咗個蒸氣除皺功能, 其實有冇用?

Siemens 就本身睇開WG44A2UGHK (IQ500, 9KG, 1400轉),
變咗WG44B200HK (IQ700, 9KG, 1400轉), 唔知有咩分別.
個post 去左邊?
thx, 但呢兩部有啲超出預算,63cm 內好似多選擇啲
如果你本身都諗住買Bosch,咁都唔駛睇Siemens,跟本就一模一樣。但Bosch普遍個quality都會好少少,而且價錢都差唔多。你講既新機其實德國果邊出左一段時間,香港入得慢。就咁睇香港果部9kg 1400rpm就係多左個steam,同埋program上面多左選擇,例如pre-soaking, water plus,仲有stains removal options。舊款10kg就有個active oxygen,啲人都話幾好用。睇你鍾唔鍾意fancy looking同埋試新嘢,因為部新機個樣我覺得都幾有科技感。
唔知,好似被人del左
Bosch WGB24600HK
我見佢冇寫明係德製,應該唔會有伏?

而WGA246UGHK同西WG44A2UGHK都discon 咗,都算好彩有新款買
KY-E227E , 15A , made in japan
雪櫃多唔多人買日立去百老匯個sales係咁話多人買RBX380PH9
三菱
好, 咁等出面街舖換新款就出手買
我上年買WGA246UGHK
用左1年
幾好
想問下邊到買行DYSON抵
唔要友和!
想問熱水爐係咪睇size睇樣就得 屋企用開二三千果d 都夠用
壞左想換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞