“真”高質電器傢俱討論(28)

470 回覆
9 Like 1 Dislike
anova 個部有內置肉探幾正
有興趣 我都想知
搵左勁耐都無乜資料 youtube都無乜
係新出定點?
豐澤有
開始式廚房好大油煙味
有冇邊部空氣清新機推介?
最好連埋抽濕
confirm係
佢舊版都唔賣
想買三菱三門雪櫃
周圍都話冇貨仲話唔知幾時先返貨
係賣得好勁
日立發功又多promoter

仲有46 白色
巴打知唔知其他幾時先有貨
想買三門蜜桃色
明天你自己打去三菱問
你問街鋪?
之前我落去百記又係同我講隻浴室寶代理無貨要等幾個月
之後係BBE定HKTVMALL買一樣有現貨仲平過電器鋪
基本上我裝修完無一樣電器係門市平過網上買 回贈又食唔到
西門子電器員工價好撚平
想請教各位巴打幾樣傢俬電器

窗口式分體冷氣好似選擇唔多,都係Panasonic同埋珍寶,有冇聽過咩牌子好啲?

另外電子門鎖的話,Lockly同埋Philip邊個好啲?

座廁的話我諗冇乜分別應該
大家有冇蒸焗爐推介?
睇咗一大堆
暫時ANOVA precision oven / Panasonic NU SC280W 同sharp AX-1700覺得都唔錯
想三四千蚊買部三菱抽濕機
有冇人用緊

請教吓大家
本身貪方便一次過洗衣乾衣兩部一齊買唔駛煩
就想買LG Objet Collection WashTower放天台玻璃屋
但個職員話所有洗衣機都唔建議放室外 有無用家分享吓好無用同係咪真係放返屋入面好啲?
仲有仲買LG部647L InstaView Door-in-Door雪櫃 容量好夠但係淨係得黑色 有無白色/銀色雪櫃介紹吓?
先前問過sales LG instaview塊玻璃敲大嘅7000次就會壞,整又要預一筆錢,所以最尾決定唔買
個sales 食咗誠實豆沙包
見個款幾特別又夠大先想買 依加真係要諗諗
可能個sales 賣LG無佣收先如實講,不過雪櫃個人覺得日本果啲做得靚又實用
都係嘅 呢啲長用電器都係小心啲揀
早排去行見到部用手指掃個門就自動開嘅雪櫃
都幾得意
感覺同透視一樣都係花巧野多 唔實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞