“真”高質電器傢俱討論(28)

470 回覆
9 Like 1 Dislike
唔知你咩叫夠
3m cubic per min
點知可唔可以裝哂天花浴室寶同天花抽氣扇
想買隻可以放係房嘅雪櫃仔擺下野飲 有無推薦?
有咩電子鎖係高質
而家睇緊philips, Yale好多人話麻麻地
仲有咩牌子比較安全穩陣
聯品
依D細野多數MIC架啦
大家有冇浴屏公司推介

同埋想問下有冇巴打係德馬買過hansgrohe 雨淋花灑
有冇推介邊款?

有冇人用緊Anova Precision oven?
想知焗嘢食同清潔方面如何?
最近想換左部吸塵機做吸拖兩用個d,但揀唔到買邊部好,希望係到問下意見
我自己去豐澤睇過特福TY2079 X-Force Flex 9.60,見佢加400有埋拖地頭,埋單都係3000幾好似幾吸引,但佢又冇拖頭貨所以冇買住
上網睇消委員都有推介dyson,但身邊d朋友又話唔好用,好難諗
How about LG and Samsung.
無拖地頭 how about hitachi and Toshiba.
感覺大陸果D好用好多 同大陸果D比顯得DYSON好流
想問下有邊隻抽油煙機係容易清洗同埋無咁嘈?
想拆到出嚟洗
同問
想試下玩依啲基本set 應該係邊套?
同埋如果德馬自己買 有冇野要注意
特別係同裝修公司嘅溝通
睇假天花同石屎有幾高,夠唔夠深裝先?
你要裝兩部就最好拆晒啲天花片落嚟影相俾師傅睇吓有無空間裝,因為驚撞喉撞燈
我係會全爆裝修,只係唔知得一條喉嘅話係咪裝唔到兩樣野?

有冇人用過呢類掛牆消毒碗碟機?
無位放洗碗機
橫掂都要預個位擺碗碟,諗緊用呢啲會唔會方便啲?

有冇伏位?
一個放臭氧消毒櫃,台灣佬最興
咁好唔好用先
打算一個櫃放哂所有碗碟,慳返個碗碟櫃,再慳埋晾乾碗碟嘅位
台灣興咗好耐
用完個櫃有陣味同不要吸臭氧尤其用完
2樣根本唔同功用

洗碗機唔夠位可以考慮西門子有60cm高嵌入式,或者Fisher & Paykel抽屜式,甚至枱機
甚至仲有枱面嵌入/水槽式,不過唔知咩效果
我都有睇過lg同三叔,不過冇咩Idea買邊部好,琴日睇過一部lg,不過唔記得型號
反而想問下屋企水壓弱 係咪無得試
Fisher & Paykel
好似幾正 有冇review講下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞