[負碌足球不死] 曼城球迷吹水區(37)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
迷哥
又係352 睇怕又係西波

都一定係西波, 對面上場白禮頓都打成咁
今場拖肥反擊咁勁, 我地兩閘比人輪姦

拖肥上場打史篤城用3後衛同我地一樣咁西
好驚悶波

因為上場拖肥主攻, 今場佢地打返反擊

除非丹尼路練到有左腳出波 否則都係換翻sane或者丁力
拖肥應該唔會大巴喇掛
呢啲鐘數踢到上場咁真係叫我提早去訓

如果唔出你, 出根度簡仲好

出你不如出foden
迷哥

廢物哥狗亂用人

好驚悶波

佢又話自己有左腳
頂佢個肺成撚日想內切射波
做閘就安份守己出下波啦

好驚悶波

佢又話自己有左腳
做閘就安份守己出下波啦

好似係官網篇飛機文話佢有咋

好驚悶波

佢又話自己有左腳
做閘就安份守己出下波啦

好似係官網篇飛機文話佢有咋

諗到佢同mendy d防守力咁驚人就扯扯地

更正 係sane正選

更正 係sane正選

文迪左閘定係352腥左邊
又sane打翼衛
又sane打翼衛

屌牠老母, 上季季尾連埋開咧果場
佢有無一腳波傳過比jesus?
等睇Tom Davis 同 Lookman入我地波
又sane打翼衛

有咩問題
都係果句 佢打咩位都咁撚勁
又sane打翼衛

有咩問題

唔覺佢打翼衛有幾勁
係做到跑上跑落但冇乜防守路數
又sane打翼衛

有咩問題

唔覺佢打翼衛有幾勁
係做到跑上跑落但冇乜防守路數

擔泥佬防守咪差唔多
起碼sane攻得 對面閘都唔敢壓咁上先
ken妹而家咩名, 求ace link

求link叫ken妹,平時叫死人妖

條友好耐冇上連登
應該去翻左去高登

條友好耐冇上連登
應該去翻左去高登

ken妹
有無高清link
acestream://8086a59387119bb5c00cf3116266c33eb477dafb
acestream://279e94e7cda8f1a217710e5b8491333dc1301ce1
acestream://827761db2940bf23229cc78e189b3704df760358

sop://broker.sopcast.com:3912/255015

條友好耐冇上連登
應該去翻左去高登

ken妹
有無高清link

上季輸4-0 今季報仇未
求網頁link
冇水塘應該穩陣
冇水塘應該穩陣

岩牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞