[負碌足球不死] 曼城球迷吹水區(37)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今季既sane同上季角大有咩分別

角大都好過佢
下半場真係睇哥狗功力同阿古路幾時生性

換走佢啦

忍多年下年免簽山齊士換走佢
下半場真係睇哥狗功力同阿古路幾時生性

換走佢啦

忍多年下年免簽山齊士換走佢

咁搞法下年哥狗都走了
第二張對面插水

咁都叫插水

雙手放行屍背後借力訓落去,你話呢
第二張對面插水

咁都叫插水

出返去啦
拖肥針對性部署做得太好
防守補位好撚有默契
望返自己隊,條辛尼失波唔追,石頭統領石頭式防守,打飛機
Sane係咪季前賽冇乜點打入唔到狀態 呢2場都發緊夢咁
輸波罪人係阿古路同辛尼是但一個
但無睇波嘅應該入哂walker數
拖肥針對性部署做得太好
防守補位好撚有默契
望返自己隊,條辛尼失波唔追,石頭統領石頭式防守,打飛機

換你出黎啦

輸波罪人:哥狗

輸波罪人:哥狗

辛尼係唔岩個位,但輸嗰球係輸佢無腦同懶得追
Sane係唔岩踢翼衛姐,上季有閘cover,可以1 2,可以補失誤
哥狗唔撚轉陣既話輸撚硬
Sane係唔岩踢翼衛姐,上季有閘cover,可以1 2,可以補失誤

佢派膠果球係咪潛意式覺得後面有後衛接波
成班鏝狗 輸打贏要 咁撚勁去做球證啦
啊...唔記得班鏝狗 可能真人連波都未踢過tim

喂死返出去啦屌你老母

喂死返出去啦屌你老母

死出去喇,屌緊隻哥狗呀
除左呢球,仲有球silva 中柱,佢係隔離都唔知做咩,又要越位
只可以講sane真係發緊夢

咁快爆閘?

喂死返出去啦屌你老母

做咩姐你 入黎做小丑
好似睇緊文仔咁
猜極唔入
miss晒D chance
對面一球即入
呢個劇本唔知睇左幾多年

今年獌肯定冠軍
利記都係猜唔透,主力又有離心
車仔太單薄,一定頂唔順
熱刺二流波拎第二已經極限
阿記雲加仲係度都唔會有英超
曼城就十年如一,人地唔跌佢就冇得負碌
獌陣容厚,鬥心好撚勁,體力化陣容達到巔峰
真係冇得輸
除非阿古路埋門特然變翻初加盟咁,咪永遠冇英超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞