[負碌足球不死] 曼城球迷吹水區(37)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
FYI, 15-16歐聯皇馬條PATH
16強羅馬
8強狼堡
4強曼城
決賽馬體會

4強先叫有考驗 結果咪輕鬆拎冠軍

皇馬拎過幾多年?
我從來無反對你話賽程輕鬆係唔好 但我地的確要學點應付強隊 呢個係事實

講到好似未對過強隊咁
唔講歐戰 剩係聯賽幾隊強隊擺係面前
之前分組賽年年打拜仁巴塞仲唔夠?
唔講仲以為摩納哥好多經驗 唔講仲以為哥迪奧拿未帶過歐聯球隊 踢左幾多年歐戰呀 仲係度講唔夠經驗
知唔知點解我點解屌柒你呀 係因為你話我地驚輸到無面咋 屌你老味
要成為真正強隊 就唔可以怯 我地上年都贏過一次巴塞 如果下下對弱 一對強就怯 點打?點贏?你有無見皇馬d球員會怯?遇強咪照打 打得多有經驗有心理質素 自然會贏

想抽弱隊等賽程鬆動D都叫怯? 皇馬打強隊咪聯賽出哂副選踢 人地照贏
你踢英超得唔得先? 唔得呀嘛 麻煩強隊最好抽返係8強打後
洗唔洗場場打強隊 逼你出哂正選打哂四線
踢到D人殘哂斷哂腳傷哂先叫做唔怯

我一開始既意見係抽強弱都覺得一樣 我地要學對強要點應付 你要屈到斷腳我無說話好講
要成為真正強隊 就唔可以怯 我地上年都贏過一次巴塞 如果下下對弱 一對強就怯 點打?點贏?你有無見皇馬d球員會怯?遇強咪照打 打得多有經驗有心理質素 自然會贏

想抽弱隊等賽程鬆動D都叫怯? 皇馬打強隊咪聯賽出哂副選踢 人地照贏
你踢英超得唔得先? 唔得呀嘛 麻煩強隊最好抽返係8強打後
洗唔洗場場打強隊 逼你出哂正選打哂四線
踢到D人殘哂斷哂腳傷哂先叫做唔怯

我一開始既意見係抽強弱都覺得一樣 我地要學對強要點應付 你要屈到斷腳我無說話好講

抽弱咪可以係12月果陣輕鬆D囉 柒頭
唔講仲以為摩納哥好多經驗 唔講仲以為哥迪奧拿未帶過歐聯球隊 踢左幾多年歐戰呀 仲係度講唔夠經驗

咁夠就唔會16強出局
我從來無反對你話賽程輕鬆係唔好 但我地的確要學點應付強隊 呢個係事實

講到好似未對過強隊咁

咁家陣我地對強成績好好?
摩納哥係咪好多經驗呀 點解可以反CUP我地同屌打多蒙特呀
09-10開始打歐戰到而家 都仲講唔夠經驗?
馬體會又好多經驗咩?

講到好似未對過強隊咁

咁家陣我地對強成績好好?

就係經驗話比我知唔好 仲係度講唔夠經驗 痴9線

咁夠就唔會16強出局

咪哥迪奧拿ON9, HEAD住都同人對攻囉
對摩納哥咋 人地又幾多經驗呀 睇過
我一開頭係話唔好怕遇強隊 但你宜家要屈到咁同扭曲意思 我真係無野好講 無仇無怨唔想嘈
我一開頭係話唔好怕遇強隊 但你宜家要屈到咁同扭曲意思 我真係無野好講 無仇無怨唔想嘈

都明白點解你地想抽弱隊 廢事輸到無面
嘩我屌你老味咁撚無恥都有 屌完我地講句唔想嘈就想走左去
同你講點解想抽弱隊你就劈頭一句要儲經驗就算
唔講以為我地今季第一次參賽
估唔到我地最域都有civil war既一日
我可以講返:

「其實你想抽強隊都係因為贏左可以威威 輸左就話無經驗輸比強隊係正常當儲經驗」

等自己立於不敗之地既姐
09-10開始踢歐聯到而家 估唔到都仲可以拎無經驗做借口
其實唔係話唔認同迪布尼ching你講既野
但今年我地首要目標係拎英超
歐聯真係好籤先去馬都未遲啦
洗左三億無理由j歐聯8強4強
起碼都拎英超+16強 or 入歐聯決賽
由10年開始,入歐聯4強決賽既英超隊都喺英超墜馬
車仔第6名拎歐聯
車仔4強拎第3
我城4強拎第4

基本上無英超球隊可以拎英超+歐聯4強

無人敢插嘴
好簡單問一句,今年比曼聯利記熱刺騎住你接唔接受到先
我就唔得啦,起碼都坐亞望冠

無人敢插嘴

岩岩去左庇護工場開工,無回應到迪布尼清
估唔到有內戰

無人敢插嘴

起碼英超冠軍 歐聯8強先收貨
就算無都麻煩拎返兩隻飛機盃
歐聯儲經驗仲難過儲首期 我屌!

起碼英超冠軍 歐聯8強先收貨
就算無都麻煩拎返兩隻飛機盃

上年我地目標前3+8強
哥狗條撚樣都做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞