[負碌足球不死] 曼城球迷吹水區(37)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
上季5戰全勝咪又係踢到碌柒咁
踢兩場就無哂耐性 睇咁多曉士文仔西波仲未慣咩
車仔第一場輸比般尼 阿仙奴星期六夠輸比STOKE
不過我都覺得352唔WORK
踢返4141最理想
老實講我地黃金機會有幾多個?352猜唔入對面 個個企係度 無人做突破壓入底線 大家默契又唔夠 上場對升班馬已經打到碌7咁 如果唔係偷到人波 我估都係和味濃 今場主場對中游既愛華頓 打成咁 兩戰入三球 一球烏龍 一球偷到人波 一球就人地解圍失誤 代表咩?代表我地組織唔到一次真正哥狗想要既進攻 猜唔穿人地條防線 比人睇通我地d路 好老實 80幾分鐘好心唔好妹下妹下啦仲 一早分波落低9981斬 博下都好 好似丁力個球都係咁博翻嚟 呢場話就話踢少個 如果大家標準係要拎英超 呢2場英超肯定唔合格 人地曼聯2戰入8球 車仔殘陣客場反cup

漫漫長路,我寧願開季柒
好過哥狗以為3中堅無問題
出到去歐聯比人屠

友賽人地hea踢就以為3中堅好撚屌咁 如果呢2場係攻勢好多好到肉而因為運氣唔好入唔到我覺得無所謂 但家陣係無乜有威脅埋門 衰過文仔同柏帥 我覺得mendy復出打352效果都唔會好好多

首先愛華頓唔係中游球隊,佢地係計big6之後最強個隊波,我地上季對住佢地都係無贏過,製造機會方面今場一定好過上場好多,半場打352淨係阿古路已經有兩個黃金chance同silva球中柱波,唔係想講踢352有幾掂,最起碼我覺得今場失分唔係因為踢352,球員狀態有目共睹,根本中前場咁嘅狀態轉其他陣都幫唔到d咩,阿古路每場都係咁miss easy chance打多10個進攻球員都無用,依家最重要係提升返幫球員嘅狀態,唔係踢咩都死

阿古路個態其實唔差
d走位同傳波都好好
係唔知點解做左不射男同埋成日跌

但係哥狗打法局限左阿古路 再無以前d盤扭突破

柏帥走果季佢都開始跌WATT 我覺得佢係傷太多 唔敢去太盡
講咩都無用,哥狗前面套走位垃圾咩陣都發揮唔到作用
老實講我地黃金機會有幾多個?352猜唔入對面 個個企係度 無人做突破壓入底線 大家默契又唔夠 上場對升班馬已經打到碌7咁 如果唔係偷到人波 我估都係和味濃 今場主場對中游既愛華頓 打成咁 兩戰入三球 一球烏龍 一球偷到人波 一球就人地解圍失誤 代表咩?代表我地組織唔到一次真正哥狗想要既進攻 猜唔穿人地條防線 比人睇通我地d路 好老實 80幾分鐘好心唔好妹下妹下啦仲 一早分波落低9981斬 博下都好 好似丁力個球都係咁博翻嚟 呢場話就話踢少個 如果大家標準係要拎英超 呢2場英超肯定唔合格 人地曼聯2戰入8球 車仔殘陣客場反cup

漫漫長路,我寧願開季柒
好過哥狗以為3中堅無問題
出到去歐聯比人屠

友賽人地hea踢就以為3中堅好撚屌咁 如果呢2場係攻勢好多好到肉而因為運氣唔好入唔到我覺得無所謂 但家陣係無乜有威脅埋門 衰過文仔同柏帥 我覺得mendy復出打352效果都唔會好好多

首先愛華頓唔係中游球隊,佢地係計big6之後最強個隊波,我地上季對住佢地都係無贏過,製造機會方面今場一定好過上場好多,半場打352淨係阿古路已經有兩個黃金chance同silva球中柱波,唔係想講踢352有幾掂,最起碼我覺得今場失分唔係因為踢352,球員狀態有目共睹,根本中前場咁嘅狀態轉其他陣都幫唔到d咩,阿古路每場都係咁miss easy chance打多10個進攻球員都無用,依家最重要係提升返幫球員嘅狀態,唔係踢咩都死

阿古路個態其實唔差
d走位同傳波都好好
係唔知點解做左不射男同埋成日跌

但係哥狗打法局限左阿古路 再無以前d盤扭突破

柏帥走果季佢都開始跌WATT 我覺得佢係傷太多 唔敢去太盡

文仔同智利佬最後個季都太保守玩死自己

局限左阿古路都無理由把握力差成咁 以前禁區頂拎到波就推橫抽埋去
而家門前叉燒又食唔到 速度都無爆發力又無哂 連卡域克都追到佢...

局限左阿古路都無理由把握力差成咁 以前禁區頂拎到波就推橫抽埋去
而家門前叉燒又食唔到 速度都無爆發力又無哂 連卡域克都追到佢...

曼城通病
死猜爛猜都唔肯射
成場印象係得mandy殺上黎射過一腳
屌到口臭,禁區頂有位就射啦,咁先可以拉返人地d後衛出黎
依家兩翼識飛都無用啦,出到中間咪又係比人地頂返出黎,有幾多球可以好似巴舒亞衣咁OG得咁靚丫
踢返4141最理想

下場都幾難唔打352,walker停賽,除非你地想繼續用零狀態嘅sane或者未夾熟嘅bwa同mendy,其實可以用嘅人唔多
踢返4141最理想

下場都幾難唔打352,walker停賽,除非你地想繼續用零狀態嘅sane或者未夾熟嘅bwa同mendy,其實可以用嘅人唔多

左閘文加拚 右閘丹尼路

我覺得佢已經無左個種速度,但係踢法無變到,所以d波成日推大力左追唔返結果仆街,或者想用速度過人結果比人追返轉頭偷埋個波
咪撚再出352啦好心
垃圾哥狗
咪撚再出352啦好心
垃圾哥狗

以我地既人腳黎睇 如果352用黎打強隊就好既 防守穩陣好多 主攻都係433 4141啦
咪撚再出352啦好心
垃圾哥狗

以我地既人腳黎睇 如果352用黎打強隊就好既 防守穩陣好多 主攻都係433 4141啦

其實我地人腳出鳩陣都應該贏波
咪撚再出352啦好心
垃圾哥狗

其實都係開季無耐,好多人都係新加盟或者傷好無耐,以哥狗性格每隔幾場就會轉一轉陣,我又唔係好驚佢會用352打到季尾。

雖然今場失分,都叫做打少個情況下追得返,算係咁啦,上季作客輸4比0同主場射失兩球12碼比人追和仲火滾
352留返歐聯用啦,屌你
打352根本成隊都知點踢
F25個位好似多左出黎咁無明確作用,搞到進攻防守都打少個咁樣
打352根本成隊都唔知點踢
F25個位好似多左出黎咁無明確作用,搞到進攻防守都打少個咁樣
好期待哥狗又死攬352
諗諗下點解唔捧psg
打少個照炒人6:2
睇返成場重播
屌你次次都係要入返球波之後先識醒
無論換咩班底都係咁樣
之後屌足7年既野都係改唔撚到
死都唔撚試下起腳
晒時間係咁左轉右 右轉左
哥狗再唔正視呢個問題今年又係雞胸
同埋要主攻就出sane就出返4321啦
睇返成場重播
屌你次次都係要入返球波之後先識醒
無論換咩班底都係咁樣
之後屌足7年既野都係改唔撚到
死都唔撚試下起腳
晒時間係咁左轉右 右轉左
哥狗再唔正視呢個問題今年又係雞胸
同埋要主攻就出sane就出返4321啦

明明KDB 有遠射但係成日都唔起腳
如果出返擔泥右邊 費奴左邊 352應該打到
呢場唔輸乜撚都得

你認自己係牙青

我唔係點認

你話咩都得

呢場唔輸我改名做波追人(牙青)

改未

哥狗正垃圾
諗諗下點解唔捧psg
打少個照炒人6:2
其實我覺得352真係無乜問題
只不過係發覺唔work 對面攻力唔強 又擺明守你嘅時候 點解唔早d轉陣呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞