[負碌足球不死] 曼城球迷吹水區(37)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實我覺得352真係無乜問題
只不過係發覺唔work 對面攻力唔強 又擺明守你嘅時候 點解唔早d轉陣呢

失分就是問題
3分已袋我理得哥狗點玩
只不過係發覺唔work 對面攻力唔強 又擺明守你嘅時候 點解唔早d轉陣呢

失分就是問題
3分已袋我理得哥狗點玩

無錯
總結
哥狗係垃圾

失分就是問題
3分已袋我理得哥狗點玩

無錯
總結
哥狗係垃圾

我理得出乜陣 但起碼比到個交代球迷 車仔cup到2球 有熱血有心 無人怪 家陣成班踢到成碌撚 sane呢場真係罪人 上年主場打般尼踢少個都反cup 家陣愛華頓個陣真係好強?人地周中仲有賽事 本該我地陣容比人強 應該要贏 無藉口可言
虧我今日仲着住件波衫出街 希望下場踢翻場爭氣波
琴晚3點起身睇咗場西波,而家都仲嬲緊
屌你哥狗真係熱身賽贏蝗就以為352可以打遍天下無敵手
屌你對基羅納sane已經俾馬菲奧撚到隻狗咁
靠佢防守根本就唔掂,而家攻又攻唔到,守又守唔好
所謂戰術大師根本就呃飯食
西波季季都有,由曉士到而家理論上乜都慣曬
但係作為球迷有啲要求都好正常啫
9年前既今日,6m簽咗隊長
文仙尼簽yaya,阿古路,施華,踢到而家都仲靠佢地
你老母垃圾哥狗俾咗咁多錢你買人,乜都就曬你,仲係踢到咁,你對唔對得住老闆呀
成撚日掛住鳩猜,班球員有靈性都俾你磨到冇靈性
而家得返b施華係有腳法識靠技術突破,但係睇死好快就會俾哥狗練到淨係識猜波
樓上講得好
下個topic可以改啦 -6足球已死
下個topic可以改啦 -6足球已死

和波=未死
樓上講得好

睇完樓上篇文我咸左
諗起連祖赫特都係前朝買
哥狗買條垃圾龍返黎
樓上講得好

睇完樓上篇文我咸左
諗起連祖赫特都係前朝買
哥狗買條垃圾龍返黎

yes買巴我其係on99
有無人打fifa
Manchester City are preparing a £20m offer for Middlesbrough FC captain Ben Gibson with their move for Jonny Evans having stalled. [Daily Mail Sport]
Manchester City are preparing a £20m offer for Middlesbrough FC captain Ben Gibson with their move for Jonny Evans having stalled. [Daily Mail Sport]

點解係都要買多個後備黎擺

哥狗個腦不嬲裝屎

哥狗個腦不嬲裝屎

唔夠英人? 賣MANGALA?

哥狗個腦不嬲裝屎

定係死打352 要多1個後備中堅?
打風又係無人

哥狗個腦不嬲裝屎

定係死打352 要多1個後備中堅?

好似國米要文加拉
打風又係無人

去晒屌閪
有無人挑fifa
d人去撚晒邊
下場唔該收起阿古路
下場唔該收起阿古路

你長打後備
下場唔該收起阿古路

你長打後備

你地兩條老屎忽走開喇
下場到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞