[負碌足球不死] 曼城球迷吹水區(37)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
個人認為 其實抽乜都係一樣 要贏歐聯 打到16強開始都好大機會抽強隊 我地要學識點打強隊 拎經驗

唔係咁講法
雙線作戰緊係越後踢強隊越好啦

贏歐聯就唔可以怕預強隊 當年車仔打巴塞拜仁贏歐聯 我地近幾多都死亡之組都照出線啦

另外 聯賽盃32強 西布朗對曼城
個人認為 其實抽乜都係一樣 要贏歐聯 打到16強開始都好大機會抽強隊 我地要學識點打強隊 拎經驗

唔係咁講法

贏歐聯就唔可以怕預強隊 當年車仔打巴塞拜仁贏歐聯 我地近幾多都死亡之組都照出線啦

咁你想拎歐聯棄英超?
抽中強隊打到入8強4強都可以英超落後緊8分10分
我覺得今年拎英超現實d, 歐聯睇下籤運好唔好再衝

唔係咁講法

咁你想拎歐聯棄英超?
抽中強隊打到入8強4強都可以英超落後緊8分10分
我覺得今年拎英超現實d, 歐聯睇下籤運好唔好再衝

唔係話棄英超 我意思係唔可以驚抽強隊 隊隊都三四線作戰架啦

唔係咁講 剩係獎金都唔同啦

唔係咁講 剩係獎金都唔同啦

你講獎金 咁叫油王唔好哂錢買人啦
我既意思係 贏得歐聯冠軍 就咪諗住抽弱隊 比你抽得幾多隊? 8強4強點都遇強隊 隊波要遇強愈強 隊波唔多d對強隊 跟本無可能有能力贏 隊波請哥狗 年年狂增兵 你宜家話要抽弱隊行遠d係為獎金?傻左?咁打英超得啦 英超d獎金同轉播收入多到仆街 可惜我地連愛華頓都贏唔到 都明白點解你地想抽弱隊 廢事輸到無面
我既意思係 贏得歐聯冠軍 就咪諗住抽弱隊 比你抽得幾多隊? 8強4強點都遇強隊 隊波要遇強愈強 隊波唔多d對強隊 跟本無可能有能力贏 隊波請哥狗 年年狂增兵 你宜家話要抽弱隊行遠d係為獎金?傻左?咁打英超得啦 英超d獎金同轉播收入多到仆街 可惜我地連愛華頓都贏唔到 都明白點解你地想抽弱隊 廢事輸到無面

分組賽死亡之組 16強開始ROUND ROUND都皇巴拜好唔好
拎冠軍就係要抽好簽架啦 運氣都係足球既一部份
抽弱隊輕鬆晉級 可以留力打返聯賽唔好?
你睇皇馬上年個歐聯點拎
16強羅馬
8強狼堡
4強先對第一隊強隊就係我地
結果咪贏冠軍囉
如果你話抽強隊仲好過抽弱隊 你咪睇下車仔上年點贏英超
單線作戰勝利十一人到季尾 唔洗輪換 踢少D高強度比賽又少人受傷
你踢多線 又要場場出盡奶力打真軍 結果咪甩碌囉
你估而家踢緊西甲可以出B隊贏中下游咩
你都識講我地連拖肥都贏唔到啦 FULL TEAM呀
人地皇馬出全副選都已經可以屌打西甲中下游啦 邊有得比
英超競爭激烈咁多 最好歐聯死亡之組場場打強隊
飛機盃場場都抽中英超球隊 唔洗抖
都明白點解你想抽強隊既 因為你都唔想為隊波歐聯走得遠D 聯賽成績好D 而只係一心想睇強強對話

撚狗咁撚,吉清巧寸

撚狗咁撚,吉清巧寸

佢真係好撚ON9 話咩我地唔想輸到無面
包尾出局都試過啦 有咩風浪未見過? 再老波骨D果堆 降班都睇過添呀
你睇皇馬上年個歐聯點拎
16強羅馬
8強狼堡
結果咪贏冠軍囉

皇馬人地年年歐聯4強至決賽 有哂經驗 我地呢?
你睇皇馬上年個歐聯點拎
16強羅馬
8強狼堡
結果咪贏冠軍囉

皇馬人地年年歐聯4強至決賽 有哂經驗 我地呢?

所以? 同抽好籤有衝突?
單線作戰勝利十一人到季尾 唔洗輪換 踢少D高強度比賽又少人受傷

家下講歐聯 唔係英超

家下講歐聯 唔係英超

原來歐聯同英超唔係用同一班人踢既
你中意可以永遠對弱隊 j埋d贏般尼個d囉
我明你想前面打得輕鬆d 容易拎分同進級 但我地歐戰經驗唔夠 比我地抽好簽入4強 遇強隊照輸
如果同一星期有歐聯同英超比賽
第一個情況係 英超要對曼聯 歐聯係對薩克達
第二個情況係 英超要對曼聯 歐聯對皇馬
邊個情況對球會黎講係最好同最輕鬆 係人都知啦
我理得你入到4強決賽係對咩宇宙隊魔鬼隊
總之對球會黎講 越遲打強隊 賽程就越黎越輕鬆
你中意可以永遠對弱隊 j埋d贏般尼個d囉
我明你想前面打得輕鬆d 容易拎分同進級 但我地歐戰經驗唔夠 比我地抽好簽入4強 遇強隊照輸

咁分組賽死亡之組包尾出局一定係最好啦
行得越遠 打既場數就越多 經驗咪越多
你一開始就打強隊 一陣就比人踢左出局 咪儲唔到經驗囉
要成為真正強隊 就唔可以怯 我地上年都贏過一次巴塞 如果下下對弱 一對強就怯 點打?點贏?你有無見皇馬d球員會怯?遇強咪照打 打得多有經驗有心理質素 自然會贏
要成為真正強隊 就唔可以怯 我地上年都贏過一次巴塞 如果下下對弱 一對強就怯 點打?點贏?你有無見皇馬d球員會怯?遇強咪照打 打得多有經驗有心理質素 自然會贏

想抽弱隊等賽程鬆動D都叫怯? 皇馬打強隊咪聯賽出哂副選踢 人地照贏
你踢英超得唔得先? 唔得呀嘛 麻煩強隊最好抽返係8強打後
洗唔洗場場打強隊 逼你出哂正選打哂四線
踢到D人殘哂斷哂腳傷哂先叫做唔怯
FYI, 15-16歐聯皇馬條PATH
16強羅馬
8強狼堡
4強曼城
決賽馬體會

4強先叫有考驗 結果咪輕鬆拎冠軍
我從來無反對你話賽程輕鬆係唔好 但我地的確要學點應付強隊 呢個係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞