有冇人覺得香港迪士尼其實好高質

901 回覆
2793 Like 246 Dislike
點解迪士尼當年進攻歐洲唔揀英國揀法國
Frozen嗰邊間啲嘢食okay迷離莊園有啲東南亞嘢食都唔差啊
城堡嗰個皇室宴會廳就真係狗也不屌
樂園於2022財政年度的總入場人次按年上升22%至340萬,是自2005年開幕以來本地入場人次最高的一年

閱讀理解真係好重要
佢係話今年係最多香港人入場嘅一年
唔係話今年係最多入場嘅一年呀

翻譯埋你聽(數字全部亂作)
假設往年max 香港人入場人數係300萬,max 人人數係700萬
佢今年有350萬香港人,咁咪破咗香港人入場紀錄囉,總數就400萬(計埋其他國籍)
但代唔代表350萬係自2005年最多呀
巴打係咪去過美國果兩個照計面積大好多應該玩嘅野睇嘅野豐富好多
Legco啲嘢就應該真嘅

係條友閱讀理解U啫

樂園於2022財政年度的總入場人次按年上升22%至340萬,是自2005年開幕以來本地入場人次最高的一年
冇女, 冇理由同男仔去
可以先google 吓就咩叫什麼operating income
可以先google 吓咩叫operating income
我最憎就係火箭餐廳
我都係 所以入到去基本上無啖好食
當年比人屌既缺點而家變做優點
Disney sea最好玩我覺得係 Indiana Jones ,啲場景做得好靚,地心都好玩。

反而Soaring: Fantastic Flight 我上個月去排左三個鐘,靚係靚但其實只係強勁版4DX睇生態片,唔太值用咁多個鐘等。依個重要頭半個鐘已經賣晒DPA想比錢都唔得。
我反而好鐘意Soaring: Fantastic Flight
另外land個邊新開個個美女與野獸都好玩
Frozen個間唔錯 但真係幾貴
我都去過sea
唔係講笑,我真心覺得有啲悶
印象中佢好似得幾個個遊戲好玩,但其他都係好弱智
好似係地心探險好悶
第一次去就ok
無比較無傷害
做井底之蛙都唔洗咁自豪
個羊膝好食 同埋食嗰一份都飽成日
Mystic manor圍板係為咗再起?
咁咪好高?
本身mystic manor佔咗成棟建築物唔少地方
No mystic manor做保養
但其實開返水上樂園都好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞