有冇人覺得香港迪士尼其實好高質

901 回覆
2793 Like 246 Dislike
成班男人老狗係度討論迪士尼
上面有人話係會喺路邊嚇人喎,咁抵被人投訴啦,迪士尼樂園應該係開心安全嘅地方嚟架嘛
講緊鬼屋喎
你就係怪獸家長 搞到而家個halloween咁
海洋公園畀香港人管
迪士尼美國人管
邊個好啲 大家有眼睇啦

好多時明明就白人管治好啲
香港人就係唔信邪
佢咪講左原因俾你聽 迪士尼樂園應該係開心安全
下 個米奇幻想曲 舊到咁 唔係唔叫舊呀? 個mon 30年前我讀書投影質素… 個小小世界 即頭無外國遊客去

香港其實要大執個迪士尼 設施、玩樂都唔夠吸引
等如啲鬼佬個個星期入場睇波咁
情意結嚟,無得解
早兩年未開關既事候得返香港人好爽
我記得soaring嗰個好似好多年前美國epcot已經有類似嘅野
東京winnie the pooh呢?
即使2022財政年度挑戰重重,香港迪士尼的總入場人次全賴本地賓客仍錄得22%增長至340萬。全年業務收入上升31%至22億港元。未扣除利息、稅項、折舊及攤銷前盈利有11%的改善至負8.61億港元,淨虧損亦相對上一個財政年度收窄12%至21億港元。

aka 仲蝕緊
香港火車太少站
學生優惠只係千幾 住得近 咪入去食下爆谷睇個煙花就走
個定位就係想由tomorrow land轉marvel啦
由第一步起Ironman 到第二步轉巴斯做蟻俠
最好笑係早兩年好多中學去唔到school picnic, 轉去迪士尼,好多中學生本身已經有年卡但要佢俾錢買飛入去

相信十年後 好多人出黎讀 超哥
好似讚貪曾咁
一開波見到樓主話未去過巴迪就已經唔洗睇,巴黎迪士尼已經翻新到好正,香港上海絕對唔係對手
扮過迪迪尼公仔同3上yua攬過
煙花真心高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞