[塔羅] 免費占卜

525 回覆
4 Like 8 Dislike
你呢半年可以試下嘅,但係其實會唔會係你哋做嘅方式唔正確,或者有啲唔清楚嘅地方比喻可能其中有一方係生殖上有啲問題,建議去睇下醫生。如果呢半年唔得嘅話再試下人工方法應該ok嘅。
保持你嘅付出同收穫係平等嘅,咁財運就會ok
4月你可能漁翁撒網式咁樣去搵對象但係其實都唔會搵到你想要嘅人,5月就代表你要有耐性和相信自己的直覺,或者會有些愛情會浮上面,6月你有機會拍拖
你嘅愛情會好快速咁嚟到,有人可能會向你表白,咁睇你自己鍾唔鍾意佢啦
你肯定E係一個適合的發展對象嗎?或者你哋可能有唔錯嘅經歷,但係你哋之中亦都存在住一啲問題,係需要被解決嘅。
其中一方係咪啱啱分咗手?睇得出可能其中一方對呢段關係比較冷漠同覺得沉悶
你未清楚你嘅目標,同時你亦都未收集好所需嘅資訊嚟做決定,或者你淨係望住你自己想入嘅嗰間大學,但係可能有其他方面你需要考慮嘅,譬如係嗰科啱唔啱你讀,你將來嘅職業道路係點樣,適唔適合你既性格

如果你只係問入唔入到想入嘅大學,競爭好激烈
今年你會識到新朋友,喺愛同浪漫之中探索新嘅領域,嗰個人可能會好鍾意冒險同埋好識得生活。你哋好容易fall in love,但係都容易對關係感到厭倦
你哋其中一方可能想到一啲轉變,而且係計劃之中,呢個轉變會影響到你哋嘅關係。溝通上都有問題,如果你哋想將關係昇華就要開放心扉咁同對方講
呢張牌代表你付出同收穫係成正比嘅,如果你有付出多啲愛嘅話咁佢自然就會想返去你身邊,如果你畀佢嘅感覺係不可理喻嘅憤怒同防衛,咁佢自然就唔會想將你當係對象咁諗
你要搜集多啲資訊先好去投資,你要搵個信得過嘅人去問清楚佢嘅意見同事實先至好去投資
如果佢係男性嘅話,感受代表佢係一個比較熱情而係一個敢於冒險唔怕事嘅人,但係佢哋亦都好難去同一個人定落嚟,至於有冇機會一齊嘅話你唔介意嘅話就可以主動啲同佢表白
大機會轉唔到,你喺度畀一啲問題困擾住
如果你只係想look for金錢或者係財富上嘅穩定,份工俾你嘅財富係穩定嘅,你應該要清楚知道自己想成為一個點樣嘅人,做份點樣嘅職業
鐘意,你哋對對方都慷慨
你可能喺兩個lovers之間週旋緊,又或者你喺工作愛情或家庭之間選擇緊,睇下你自己想要咩喇
譬如噓寒問暖,理解同接受佢嘅不足,多啲溝通,信任同尊重彼此的意見
你可以主動創造多啲機會,比如一齊約出嚟食飯行街呀。甚至乎主動表白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞