[塔羅] 免費占卜

525 回覆
4 Like 8 Dislike
事業上,你缺乏方向,喺工作上太衝動,同時工作上不可靠

財運方面你畀自己太大壓力,又或者代表你曾經有財政壓力但你而家走出困境,如果你唔再搵出邊啲令到你財政上有太大壓力,你將會陷入更深嘅困境
你有伴侶既話可能受到家人或朋友反對,但如果冇,你只要有信心做認為啱嘅事咁就足夠
你個伴侶應該係用頭腦同心去愛嘅,有足夠熱情但係同時又冷靜嘅一個伴侶,我覺得你應該保持呢段關係。而你舊同學嗰度就你哋兩個對彼此嘅關係同埋印象都唔錯嘅,同埋都擁有一啲共同開心嘅回憶,至於你點揀就你自己決定啦
6-8月大機會揾到,6月可能係經朋友介紹的工作,7月係自己揾而都多人工的,8月就有行動力
發展落去係唔錯既
冇,佢可能有啲擔憂,對你有所顧慮,至於係咩顧慮,你可以探聽下
有機會
多謝Ching幫手占卜
想問下結果顯示事業運勢唔好,咁會唔會係表示連轉工都難?
介唔介意幫手再占卜下今年如果想搵喺日本返工既工作會唔會順利?thx🙏🏻
有好感,佢正向同埋有創造性咁表達佢嘅感情,而佢亦都對呢種表達方式感到驕傲
想追問多一條,佢有冇想同我一齊嘅打算?
唔該曬
除咗運用你嘅經驗同知識之外,你仲要好sharp,同有觀察力去察覺出可能會面對嘅問題,當你落決定嘅時候你要諗齊曬所有嘅後果先去做決定,有需要同其他人商量
你會遇到個心心相印可以合作嘅對象,但同時要小心有對某啲事物上癮嘅可能性譬如對感情嘅依賴性等等
你喺愛情上付出嘅努力將會得到公平嘅回報,你哋之間或者會承諾一啲嘢,同埋公平公正咁對待另一半
姓名:Y
問題: 今年的愛情運勢
如果你哋有啲咩idea或者願望需要實現嘅話咁照做,努力去達成願望咁就會成功,同埋張牌建議你去接觸大自然同埋母親,對自己好啲同埋要學識照顧自己
明白,唔該晒
係邊方面既犧牲同幫助?🙏🏻
精神心靈上
謝謝,行動力嘅意思係..?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞