[塔羅] 免費占卜

525 回覆
4 Like 8 Dislike
Offer 1: 你有足夠嘅智慧,獨立思考和溝通去完成呢份工作,而且誠懇咁係專業環境𥚃工作

Offer 2: 呢張牌顯示你會在快速工作環境中,可能需要出差,如果唔係嘅話,就表示你係工作中有明顯嘅進步,職業生涯發展迅速

Offer 3: 呢份工你會覺得欠缺創意同意念,缺乏熱情

所以我覺得offer 1&2 好啲,睇下你鐘意邊個工作環境
Offer 4 顯示不要回去舊公司,你會做得辛苦而酬勞較少
會,你會得到公正的評價,旁人認為你努力工作,有公正的處事態度和人格
多數會,你要對潛在伴侶付出相應關心,和對方關係要平衡,需要耐心努力尋求妥協和和諧
姓名:C
問題:想問財運如何

Thx
有機會,你願意為這段關係付出努力和時間,情緒亦都足夠平穩,只要你有足夠耐性,大家就會有機會發展
可以,呢張牌代表一個新感情既開始
身體方面,健康方面係正面嘅,如果你患病,就會好快康復,但同時小心有快車嘅流血衝突

事業方面,你做得比較辛苦但係拎嘅人工唔算好高

唔該
好的謝謝你! 請問睇唔睇到有無晉升前景
張牌顯示有人想係關係之中偷取金錢或者感情,而你對呢段關係亦都比較消極,而未來亦都有許多不確定嘅因素令到呢段關係失敗,所以我建議你放棄呢個人
Offer 1顯示晉升前景有困難,欺騙同爭執
Offer 2嘅晉升前景係正面嘅,但係你可能需要接受教育
Offer 3嘅晉升前景都唔錯但係冇offer 2畀你嘅影響咁大
Offer 4如果你要返去舊公司嘅話你要重新適應,睇到個前景都唔錯嘅而且你亦都好有衝勁
姓名:L
問題:我過到今年嗎?
我畀嘅建議係你可以直接問下hr或者老闆肯唔肯加你人工,你需要一段時間去休息或者適應去思考一下你到底返啲咩工,點樣返同拎更高人工等。

既然呢份工唔算辛苦,我唔建議直接辭工去搵工,如果佢唔肯加你人工,咁你就邊做邊搵,塔羅顯示你會搵到一份薪金不錯嘅工作
好的謝謝,最後問題~
有無話邊度會做得開心&無咁大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞