[塔羅] 免費占卜

525 回覆
4 Like 8 Dislike
你哋要做嘅就係好好溝通,製造一個和諧嘅溝通畀大家,好好合作同埋留意大家擅長嘅事情,畀大家機會去發揮,如果雙方各有啲咩興趣,都可以一齊去嘗試
C男
手頭上嘅intern offer最後會唔會成功翻到
thx a lot
謝謝你
有機會
你有思想上的矛盾,就是這種東西會把你頭腦帶到一個潛力被榨乾的狀態,所以你只能放棄出pool...
唔洗驚,佢應該大程度對你都有感覺,可以一試
可能你而家將注意力分散係唔同嘅方向上面,你要給自己空間,每一個片刻都跟住你自己嘅力量走,冇嚟自未來嘅恐懼,對方帶有自由,活在當下,天真既特質,具有冒險的勇氣嘅人。

工作方面有機會升職的,信任自己和別人,將個人嘅慾望同恐懼擺在一旁,讓存在得到展現
姓名:V
問題:我身體是否健康
你應該將注意力放喺你自己身上,找尋你自己嘅空間找出你自己嘅道路同方向,而唔好受外在別人嘅影響。
佢係你既真命天子,頭和心要塹經驗中結合,了解對方和婚姻的真理。唔應該放棄佢。
名:K
對象:A (女)

最近開始想追番佢,唔知有冇機會

Thx
健康通的問題唔係好想答你都係問返醫生可能好啲。

塔羅比嘅建議你就係要去擁有主動外向驅使同控制的能量,同時要有陰性嘅能量即係要對所發生嘅事敞開並且融入佢嘅能力讓事情發生從別人或存在接受。唔好抗爭嚟達到個人目標。
事業方面,你嘅野心會達到而且你嘅正面積極亦都會被人留意到,如果你搵緊工嘅話可以保持正面和高的希望,但如果你經歷緊一啲工作上嘅不足不滿同壓力,呢個係一個好嘅時機畀你痊癒。

財運方面你有許多未知嘅資訊,你需要意識嘅頭腦顯露自己,而變成有意識,令呢個意識可以支配住你隱藏嘅程式。搜尋多啲資料對你有益。
塔羅顯示就過到嘅,但你唔好太情緒化而忘記咗你嘅聰明才智,唯有當頭同心喺經驗中結合起嚟真正嘅了解和智慧才會出現,你要對你生意有所有層面嘅學習同了解
塔羅顯示係唔鐘意,這張牌顯示你帶住幽默來接受和經驗事實的能力。如果能力許可,不妨多試探睇下佢係咪鐘意你,唔鐘意就算,如果對你其他方面冇咩影響的話
多數唔會
有機會發展落去的,你們係咪係宗教或者學校場所識的?佢應該係一個幾傳統,和被社會認可的,你哋有同一信念,所以係幾適合發展落去的
有,而且想的都是你們之間發生咗開心的事
你們之間太多無意識的理解,需要溝通清楚先知你哋雙方對未來的關係發展感覺如何。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞