[塔羅] 免費占卜

525 回覆
4 Like 8 Dislike
你同佢係咪已經分開咗,又或者啱啱爭執完?對方對你嘅感覺係真嘅,你哋嘅嘈交可以教到你係關係之中應該要點做。
你遇到嘅呢個人應該係幾照顧同埋關心佢屋企人,仲有係幾穩定嘅一個人,有機會發展。
呢張牌代表你哋比較對對方有依賴,建議又返多少少個人生活同時間,唔好嘗試去改變對方嘅生活方式,有未來的
姓名:z
問題:呢幾個月工作or財運
有機會的,要俾大家空間和講清楚雙方既關係
順利,你喺學業上面有決心,可以帶領同埋inspire到其他人,亦都對你而家學習方面有熱情
你對你自己嘅職業狀況未有好清楚嘅認識,建議可以從搵咩工,想喺點樣嘅工作環境工作開始著手
會,你哋對對方嘅誠實將會令到你哋關係更親密
名:D
問:最近人際關係麻麻,想問幾時會有改善, 有啲小人不停搞搞震..

多謝你
份工好似好多人競爭咁,機會不大
thank you
呢個睇八字會容易啲睇到
Thanks

咁我問過第二條
今年有冇機會轉到工?Thanks
姓名:K(男)
問題:同佢會否復合?
唔該哂
你可能會覺得好會有壓力,孤獨和煩躁,同事唔係幾幫到手,可能會冇做work life Balance,同埋經常要ot...
你遇到呢個人會係幾理性,但同事要你好快速咁做決定行動同埋同佢有精神上嘅交流
你可能唔鍾意而家嘅工作環境,同埋你到而家嘅工作太過依賴,覺得改變唔到,你應該有唔少嘅轉工機會
你嘅愛人可能會對你比較挑剔,獨立。畀大家一個獨立嘅空間,對大家嚟講設立一個良好嘅界限,睇得出你為咗呢段關係付出不少努力,你哋之間有啲咩問題需要去搞到分手咁嚴重?
有少少橫財運,小賭貽情,太大風險就唔好喇
大機會結到婚,佢會係一個幾忠誠但係有啲固執嘅愛人,你哋會有一個穩定而長久嘅關係
你有一個新嘅工作機會,只要你努力工作,把握機會,咁就有機會升職,份工會變得合適你嘅,或者會有新嘅合作partner
佢同其他人,你可以同佢多溝通交流,問多啲最近有咩唔開心,對感情既睇法係點等等
會,你可能做一啲照顧者嘅角色,同埋多啲尋求別人嘅幫忙譬如hr,或者係你學校或機構嘅一啲職業輔導,同埋保持對工作嘅熱誠
你返工嗰度可能會有個mentor幾照顧你同埋會幫助你實現你職業嘅目標,掌握更多技能,同埋呢份intern畀你嘅好處會多過你想像到嘅,會成功返到
mental方面注意下
J
受情傷所困,想問我會大約幾時再出pool
麻煩晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞