[PC/Android/iOS] 我獨自升級:ARISE 集中討論區

227 回覆
5 Like 42 Dislike
咩武器 咩角?
啱啱先留意到呢個post
好似幾正咁

想問下係咪100%全單機?冇得同朋友一齊玩?
同埋會唔會話零課會卡關?

唔好笑我用電話影mon
https://youtu.be/glYyzCLRY2U?si=AL4zpwOVHcA4F1VU

呢條友CLS 用成十萬貨金玩
主角一把SSR武都無,咁慘

聽DC班人講呢隻game戰力無達標嘅話,會強制超低機率暴擊同減少攻擊傷害
所以主角最好三圍集中升力量,套裝揀 攻擊無視防禦
操作方面,極限閃就最好做到全閃,咁就唔洗浪費咁多時間倒地起身

如果你戰力達標就好打好多
暫時係全單機 正式開服後好似話會出公會
佢送好多劵 睇你好唔好運抽到
無柳珍浩?
無另一把光武?

要用多啲影踏
Window + shift + S可以cap圖,主角兩把武器都太廢,風屬性個會長極廢,升都唔使升,好浪費資源。

上網搵下武器tier list跟住用就可以,不過你玩左7日得咁少野好黑仔,想既話可以重刷。

玩咗成日,咁樣係咪收得皮?
俾你咁講,想棄驚了
啲角好廢 玩住先啦
唔洗太灰 右邊隻女角好好用架 唔錯架
建議將風條友換一換做柳珍浩
我玩呢關既時候都係2隻SSR+柳珍浩 主角武器都係SR 都過到
呢把武器好渣,首抽至少要武士刀或者新武器,第二就光槍或者水書,再唔係至少要有一隻勁既角色,火屬性條女或水屬條女。

不過第一日正常係咁,隻驚係設計到唔俾你提升太快
搞到唔知重唔重刷好
講真呢隻驚算單人驚,你繼續玩都冇壓力,我首抽刷左3日先開始玩,火屬條女同白虎都係屈機角色,慢慢玩就可以,隻驚係設計到唔俾你升太快同拿到太多野我都係知佢單人驚先不慌不忙咁刷3日再玩,刷到首抽有兩隻屈機角
有時間梗係刷仲有半個月先出下一個新角色,你可以刷到首抽有兩隻ssr角都得,唔刷都無問題反正單機驚想點玩都得

咁都可以有騙案
課唔課都會卡關,不過已經有youtuber證明咗無課可以玩到現階段爆機。100%單機,無得同人玩
邊個會信
就黎正式開服

[更新重點摘要]
更新於 4/26(週五)11:00 (UTC+0)

[回饋]
- 神器更換的金幣成本將根據增強等級而降低。
- 傳送門任務的$$重複獎勵將會增加。
- 考慮降低完成某些事件的難度

[成振宇專用武器]
-【魔王長劍】在原著中是一個強大但很難獲得的S級物品,但它的力量在遊戲中似乎無法正常啟動。因此,傷害會根據進階等級向上調整。
-【獸人闊劍】的暴擊率將依進階等級向上調整。
-【岩石傀儡錘】的傷害將依進階等級向上調整。
-【騎士殺手】的護盾和傷害將依照進階等級向上調整。
-【西風】傷害降低,且每個技能只能疊加1層。
-【西風】的第一個目標受到暴擊時,冷卻時間減少。

[某些統計數據]
- 將修復對魔獸造成的暴擊傷害統計數據低於預期的問題。

[下一步]
在即將到來的更新中,成振宇將能夠實現超越暗影君主的轉職,獵人將能夠體驗更多樣的技能以及基於新轉職的獨特服裝。

[新獵人]

信箱有20%折扣卷
大家有冇入code拎免費野?

有阿

44蚊有63張劵儲定抽女主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞