[PC/Android/iOS] 我獨自升級:ARISE 集中討論區

917 回覆
7 Like 92 Dislike
刷首抽係咪要重覆download data
得一個服咋
理論上唔洗
即係唔好買普通抽既ticket
買女主嗰款ticket ?
同埋如果有做到事前登錄
重刷係咪唔可以再拎事前登錄禮物
刷次首抽咁耐?

因為普通ticket佢送好多架唔建議買
佢都係計AC? 我諗可以
我未試過唔敢保證
D石得十抽
所謂首抽就係自己用2500石十抽?😂
望過下系統 入game就樣樣都係想拎你錢

再望下開發商 叻媽寶 刪game保平安
要打到去邊先有首抽?
頭10抽係咪一定冇SSR?
係咁loading都唔知想點 每做一個step 就load幾秒咁
唔一定架 你好運一抽都中

頭廿抽 好似可以開局
哇 好好運 呢2條女最勁的enjoy
其實係,玩左搶先服 有啲野無課係難玩同避免唔到
先唔講抽卡 低機率 暫時覺得冇咩問題,因為冇pvp 都係睇你儲石耐啲,抽你鐘意既角色慢慢玩

但呢隻game 既食相 係令到你既遊戲體驗大大下降
資源過份短缺 同小器
金幣係缺少得緊要,令你強度難以上升
要double 補助金? 課月卡啦 但月卡貴到成百幾蚊一個月..
然後季票 仲有2個升級版俾你買

作為單機game又冇得grinding 素材

然後到傳送門
到愈後15打後 打s級 遇到唔好既boss 係一定打唔過 過門檻戰鬥力1-2萬都好

有幾種情況發生
遇到 獵人傳送門 打冰族族長 有必暈必死既一次攻擊 雖然可以靠機制換獵人避, 但係佢環境結冰傷害同定身 令你難以破關 或機乎破唔到 (解決方法: 課月卡拿掃蕩卷啦)
第二 主角s級門 有機會同獵人共鬥,但獵人由ai 操控 遇到一啲高傷大範圍技 獵人會食晒所有技 而死 得返主角係到 係唔夠傷害過關(解決方法: 掃蕩卷)

然後個傳送門挖掘(會每日自動清除)
依家又出個9.99 月卡 可以自動幫你挖
明明 可以好多方便玩家既 變左全部要俾錢

唔講抽卡 pack課金 貴同低問題 始終有保底(因為冇pvp 唔需要 p2w 狂抽 突破)

但純想 你玩得開心 多資源 課晒所有月制度既課金item 你一個月500 蚊走唔甩

之前玩過同廠既 七騎士1、2
佢地係p2w
但起碼有選擇俾小課或無課既人養自己想要既角色
有得grind 關 有得掛 地圖

而呢隻game 冇得grind 已經係令你難養角色 同各種障礙 大大減低你體驗

netmarble 唔係用自己ip整game 多數都閪 2之國已經有眼你睇

利申: 用左折卷 課左2次金 但正式版既食相 令到更加唔想玩 應該會慢慢就會棄
見到巴你咁講即唔dl
我都只係買月卡 悠閒玩
佢送大量劵自然低機率啦
缺幣呢樣真係死症
玩過叻媽寶既石器 已經知食相有幾難睇 只係估唔到低處未算低 單機驚重狼死
單機game黎? 以為可以同frd打副本
睇完

已刪game
我獨自升級嘛
20 抽全出垃圾刀劍
一隻英都冇
棄得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞