[PC/Android/iOS] 我獨自升級:ARISE 集中討論區

917 回覆
7 Like 92 Dislike

食左一招就BUG左上天
屌 唔怪之得次次都冇
升下LV先打
你無火女?
ssr個隻?
我嗰隻突1,唔知係咪唔識用,補好少血,寧願用返SR嗰隻女補
最強輔助黎其實佢主要係加傷
[成長的經驗]
過去的一個月,我們對獵人們的神器進行了觀察。
得出了兩個結論:具有特定能力值的裝備被用於賺取金幣,或是強化過的一些裝備則被保留。
我們希望獵人們能夠透過替換和強化各種神器來享受多樣的戰鬥經驗。
而造成無法充分享受這些戰鬥經驗的其中一個障礙就是「神器強化晶片」的供應不足。
為了改善供應問題,我們正在準備一項活動,能讓獵人們利用在強化過程中有未活用能力值的神器來獲得成長所需的道具。
(詳細資訊將另行通知)
[預計6月19日改善事項]

- 為了方便獵人們再次搜索傳送門,我們將再次搜索傳送門的費用從魔晶石改為少量的金幣。
:有不少獵人都沒有完全消耗掉傳送門鑰匙。
我們認為原因可能是因為未能搜索到想要的傳送門等級。
為此,我們將把傳送門再次搜索的費用從魔晶石改為少量的金幣, 使搜尋所需等級的傳送門不再感到有負擔。

- 在下次更新時提高[每日成長支援]提供的免費特級掃蕩次數。

- [混沌的戰場]將支持倍數遊玩。
:[混沌的戰場]之後會持續追加[光輝的工坊]等遊戲內容,因此也將持續完善現有的遊戲內容支持倍數遊玩或是推出掃蕩功能。

- 針對成振宇技能中使用頻率較低的技能將進行平衡調整,以讓更多技能可以被有效利用。
:獵人們逐漸獲得更多種類的符石,並嘗試組合各種技能。
然而,可惜的是目前只有某些特定技能更受偏愛。 為此,將透過提升特定技能的平衡,以提供更多樣且有效的技能和符石組合。

- 拆卸強化+15以下(含)的神器時,將不再消耗金幣。
:考慮到強化擁有較好詞條的神器或是測試各種神器組合的基準是強化+15, 將優先改善使只強化到該階段的神器能更頻繁且更加方便地被替換。
我都係突一
唯有練多啲走位,刷裝個啲關都練左成幾個鐘
有啲怪有大範圍傷/持續扣血,走位幾好都好易釘
想G樓豬打到邊?

依家卡咗喺hard chapter 17尾,已經差緊十四萬戰力 莫講話打18。其實係唔係更新之前一定會卡?
比想像中似樣
一定會卡
我悠閒打打到hard 18頭停左好耐
轉唔轉金裝好 冰女用
試吓升到+10中唔中攻擊力
依家係咪可以唔升神器 等新活動新裝備?
下轉神器活動應該要月尾,唔洗等登等新活動啦
岩岩先睇到原來唔夠戰力打關,啲能力會降低
梗係啦 同埋暴擊率會下降
仲天真到以為技術可以彌補
想問而家首抽係咪睇返上邊嗰張圖就得?

11746 水法攻擊力就黎到天花板
呢度傳統係哂命要打patpat
我仲未試過十抽2隻SSR
唔轉啦 能力唔靚
係咁彈叫人課金個廣告出黎
每打完一關彈一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞