[PC/Android/iOS] 我獨自升級:ARISE 集中討論區

918 回覆
7 Like 92 Dislike
新角10抽就中

每次更新就同我rest D掣
好on9
拆神器活動垃圾到喊,我都係拎去賣錢算
買月卡送個啲藍鑽用黎買咩最抵?
1500石通行證
36萬5戰力練咗兩個鐘 終於過到普通火肥
想問有冇巴打買左setup禮包同接力禮包?嗰4個買晒要幾錢?
咁勁 有冇用73裝
有 詛咒2件混硬化2件野獸4件
抽左好撚多都係得兩星 隻貓女100 券加5萬石
個機率肯定調整過
岩岩開ser 頭幾個星期二三十抽就中ssr
依家下下差唔多保底先中
可能我閪黑 先行版我基本上未試過唔係保底情況出ssr
但正式開ser以來我未試過要去到保底先出ssr
其中兩次保底中左光拳
30萬戰想打普通25層都打唔入,第二隻怪硬到傻
屌出聲屌喇媽
加10歪兩次就 cut loss 啦仲上15

[公會]
將在7月底的更新中向各位獵人們呈現。
以全體伺服器為基準套用 (公會名稱無法重複)

[成振宇和獵人們的平衡調整]
7月更新調整獵人和符石的平衡
考慮buff崔鍾仁、林泰圭、黃東秀、禹鎮澈、白允浩、艾瑪.羅倫、銀鬃白允浩

[重複獲得的傳說階級符石與祝福石改善方向]
(7月中)使用重複獲得的傳說階級的符石或祝福石及加上1,000個魔晶石便可製作出隨機箱的功能。

[獵人外觀染色系統]
敬請期待

[50日紀念驚喜禮物] code:50DAYTHX (魔晶石 x500+「尋寶」活動券 x5)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞