[PC/Android/iOS] 我獨自升級:ARISE 集中討論區

917 回覆
7 Like 92 Dislike
我會喺追踪隕石開大 咁就已經避左
你帶咩角先
我多數月影+妖刀 但好睇情況 有啲防暗嘅就用冰書+雷劍
車突3 水坦 Alicia 突2 lv 55
都係唔夠傷害,到底邊度出左事
0課仔玩得好辛苦
我水坦 光奶 新角突1 成隊20萬戰穩過9階
我通常衝埋去盡快打break左先 係佢第一次無敵後all in就直接去左第2次無敵
佢追踪石我會吹雞出來頂 自己衝埋去唔貪刀開兩次qte就避晒
但我反而唔夠力打10階 次次差3-4條血
水坦神器點配?
我依家係近衛兵配海藍
keep 住向左/右跑, 然後係佢最後幾粒火球反方向避 咁你仲有一次dash 可以避佢鳩沖

可能1999 搵次錄比你睇
我係新進+貝希 唔用新進break太慢 因為我0突所以其實都打唔到啲咩輸出 拿拿趣break咗佢好過
因為我係排光奶之後就輸出角 所以光奶用海藍就夠
我慣左break完谷死一隻all in輸出嘅打法 所以可能因為咁就唔夠力打10階 我見巴哈車+光奶+水坦 車做主輸出都打到10階 所以好睇自己手感
我都係0課 其實佢都算係單機驚 所以唔洗咁急 唔夠打嘅慢慢始終都夠打 反正都唔夠啲課金大佬勁
我家陣傳送門可以開到28lv 但我都係打緊23
我71lv仲低戰廢過啲50幾lv 所以當佢養生驚玩算
個羈絆獎勵要逐個點?
係咪低能
真係唔明
做開電話game嘅大公司 技術可以咁廢
netmarble以往都係用unreal整動漫風

今次呢隻係首次用unity
今次更新咗之後我用電話玩真心快咗好多 但lobby 都係要轉幾秒 反而傳送門冇再轉 但就成日彈app

利申:iPhone 11
彈app咁癲
IOS裝置穩定性更新

📌 內容
- iOS裝置穩定性優化
- 優化透過特殊遴選獲得SSR獵人後,顯示商品的按鍵操作。
* 改善返回按鍵沒有反應的問題。
- 優化包月禮包期間結束顯示的相關代碼。

🍎 iOS設備建議更新方法
- 開啟App Store → 點擊右上方帳號圖示 → App
→ 下滑刷新更新清單
→ 選擇「我獨自升級:ARISE」手動更新
處刑者/野獸唔會好過赤眼咩
感覺上處刑/野獸適合一啲持續輸出 新角算係接一套就走 打持續好快冇魔
當然你裝嘅詞條靚又高突就另計啦
招隕石中一粒就=中哂
成日比隻狗屈埋牆邊放技
無得避
0課打到71lv 都好撚勁
唔識好似樓上咁左右跑
我平時要避3次
第一次係隕石快過你一定追到你
第二次係避一次之後避唔晒要避多下
第三次係隻出完技狗衝過黎

有時時間hit 得中暗影軍團等佢地自己做箭靶都ok

而家出左冰女先好彩過到10階
卡關就一定架啦 因為我台服出前就玩緊 玩咗成51日先71lv經已叫好撚廢
我見巴哈啲癲佬5x lv 阿成本體90k戰
巴打有冇得參考下你隊野同幾多戰先過到
最難真係刷裝
本身金裝機率又唔高
仲要刷岩套裝主屬副屬
每日得幾次機會
買晒step up + 通行 + 月卡 + 50% off 最貴個鑽石pack
而家打10階都會有around 30 秒淨
出面d 人會recommend 冰女帶龍騎 + 野獸
但身上d 裝大部分都唔算最好
至少扑中左有兩行靚字條先會上+20 / +15
唔知自己進度算唔算特別好...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞