[PC/Android/iOS] 我獨自升級:ARISE 集中討論區

917 回覆
7 Like 92 Dislike
隻驚唔會比你玩死3隻角 要你玩其他角
有時換下角又會順返
Ching主線打到邊?
普通打到尾二chapter 中間

Hard 打到chapter10 熊仔Boss

就係隻熊仔卡咗成個禮拜都打唔贏
Hard mode chapter 10 Boss

巴打點過的?
同Ching一樣
啲熊厚血到仆街 打到夠鐘都未死
最新轉職嗰關都係勁難打
啲技用晒無敵嗰啲先勉強過到
打主線卡左
諗住刷下裝升極啲打金裝個關已經唔係幾夠打,辛辛苦苦過到又跌啲藍裝
打飾物個度直情連紫裝關都唔夠打
想升多幾隻唔同屬既人過下關個cost又大到做唔到
到底點先有效啲升勁個人除左課金
課月卡
課之前同你一樣 又卡關又冇錢升嘢 課完舒服好多 唔會缺錢但主線都會卡關
點為之首抽
去到自由行動都未夠石抽得

一開始教學果到抽個呀叔就係首抽?
十抽兩隻車
突破完即刻勁左好多咁
搞掂 試第3次
20抽 車海 + 妖刀
歐到 係阿 建議車車至少突1
allin哂d石去換券抽,打到呢家47lv突4
突1,3,5 效果最明顯
4. 公會

即使遊玩同款遊戲,有戰友所帶來的體驗和沉浸感是截然不同的,而這也是我們非常重視的一點。

因此,首次大型更新的目標就是開發「公會」。

然而,由於公會在原作中也是相當重要的一體系,因此在遊戲中的公會也應該以特別的形式登場。

為此,我們計劃讓屬於公會的獵人們能夠互相建立羈絆並隨著成長獲得各種福利。

此外,我們的目標是通過多樣的主題和互動,實現充滿個性的公會。

我們將全力準備,打造一個獵人們能感到滿意的公會內容。
以下獵人及武器的平衡也將進行上調:
- SSR 閔炳久、SSR 徐智宇、SSR 艾瑪.羅倫、SSR 車海印、SSR 崔鍾仁
- SR 朴範植、SR 宋致烈、SR 趙奎奐
- SSR 沃爾坎的憤怒、R 萊肯殺手

最強嗰啲都buff 不得了
證明唔可以冇 點都要有一隻
真係廢嗰啲獵人反而冇份buff
憑巴打呢句已經知道唔使入坑
官方平衡嘅意思係最勁同最廢個班差距未夠大
而家要進一步拉大個差距
笑死
tier最廢嗰三隻 黃東秀 白允浩 禹鎮澈
官方buff都費事
新手入坑求神拜佛唔好抽到就得
都有
我都齊
我都係
我銀髮特登無抽 其他都有了
銀鬃好似話大後期先勁 同埋要控血先有力
梗係特登留券嚟抽車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞