聽日會同一個女仔出街,而我好大機會會收好人卡

749 回覆
738 Like 82 Dislike
加油阿 電車
事情有突破性發展!!
原來當晚佢睇到我出呢個po
本身佢冇上連登 但係佢有fd上 cap左圖比佢睇,我唔知點解佢啲fd會知係佢
事情有突破性發展!!
本身佢冇上連登 但係佢有fd上 cap左圖比佢睇,我唔知點解佢啲fd會知係佢

咁撚癲?
事情有突破性發展!!

咁佢有咩表示
事情有突破性發展!!

屌你老母講啲唔講啲 之後點?
事情有突破性發展!!

仆街 之後呢?

講埋落去啦屌你
事情有突破性發展!!

呃我唔到嘅
根本係電車男劇情

祝巴打有情人終成眷屬
咁仆街既d fd
事情有突破性發展!!

咁點算
早兩晚我終於忍唔住打去同佢講我鍾意佢。
原本我都唔想係電話講,想出黎面對面講,但係我成個腦都係同佢出街既片段,好開心好
快啦屌你
打好晒先一次過copy過嚟啦屌
屌咪撚吊人癮啦

你開心都唔洗咁玩我地
原本我都唔想係電話講,想出黎面對面講,但係我成個腦都係同佢出街既片段,好開心好

繼續啦

好開心好舒服。
前晚我同佢whatsapp,內容大概係咁
: 我
: 佢
最得意係你啦
wa 好口花
淨係對你咋
信住先
你肯信我就得
信一陣啦
點解係一陣
唔可以咁易相信人
洗唔洗比啲信心你
點比
比我比信心你
點比你
可唔可以比個機會我
?
然後先就打左比佢表白
唔知做咩成日㩒錯左
唔知做咩成日㩒錯左

下文呢
結果呢

好開心好舒服。
前晚我同佢whatsapp,內容大概係咁
: 我
: 佢
最得意係你啦
wa 好口花
淨係對你咋
信住先
你肯信我就得
信一陣啦
點解係一陣
唔可以咁易相信人
洗唔洗比啲信心你
點比
比我比信心你
點比你
可唔可以比個機會我
?
然後先就打左比佢表白

屌你老母
拖咁耐,呢個po既可信性已經下降勁多
樓主加油
一齊未
身為毒L的我好撚緊張
我一打去先講啲無聊野,咩做緊咩呀個啲 跟住我已經忍唔住,可唔可以比次機會我呀? :咩呀? 我好鍾意你呀,可唔可以同你係埋一齊呀 :點解係我? 我唔知呀,我淨係知同你一齊好開心好舒服呀!! :你好傻呀
然後下刪幾萬字啦,總之佢係接受左既
中間我同佢透露左有呢個po既存在,佢話其實我出街個晚已經知,嚇到我,佢話我好傻但係見到咁樣又好開心,佢話佢唔洗要啲咩,鍾意一個人可以好簡單,佢講完呢句我喊到講唔到野
祝幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞