聽日會同一個女仔出街,而我好大機會會收好人卡

749 回覆
738 Like 82 Dislike
出街係做啲咩先 睇戲?
千祈唔好表白 衰硬
通常啲女唔即刻答 返去唔知諗乜鳩就會衰
同埋對佢忽冷忽熱下 逼自己當佢係朋友
可以扮下忙 或者去個旅行咁
用啲佢無得反抗既理由冷落下佢
你會feel 到佢緊唔緊張段關係 咁就知自己有幾成把握
曖昧個期係最好玩
唔好咁上心住 出多幾次街 試下送人返屋企先
時機成熟就即直接拖佢啦
睇你都係傳統個類男仔...5050 就表白真係搵自己笨

睇戲試下拖手仔先啦...探下水溫

如果條女又係5050既聽完你咁直接既表白,一句唔想咁快一齊,你都唔知點好
Lm
表乜撚野白
唔好表白啊,直接拖,唔甩你就贏
lm
lm
真心咪表白,表白會俾時間佢亂諗野
行街嗰陣加多啲身體接觸就得
表演
出多一兩次街先啦
會唔會急左d
LM
lm
準備改名功德圓滿v4
已收工,返去訓陣就出發。

唔好意思各位巴絲,其實我一開始應該講多少少,之前都試過同佢出過街食野,途中都有講有笑有串下佢咁,佢都幾玩得又會扮嬲。
到最近我返通宵,兩三點個陣佢都有專登whatsapp/打黎陪我驚我悶(因為通宵更比較靜),仲會叫我如果攰就抖下。
所以我都覺得佢幾care我。
千祈唔好表白 衰硬
曖昧個期係最好玩
時機成熟就即直接拖佢啦

多謝巴打,我都知曖昧期係最開心最好玩
但係我聽佢講完佢ex啲野,我覺得佢好慘,每次諗起我個心就唔知點解好唔舒服,差啲喊左出黎,我唔想個傻妹再比其他人傷害。。。
今晚我會順其自然,到我覺得適當既時候就會開口
加油阿,希望星期一見到你地一齊返工
已收工,返去訓陣就出發。

唔好意思各位巴絲,其實我一開始應該講多少少,之前都試過同佢出過街食野,途中都有講有笑有串下佢咁,佢都幾玩得又會扮嬲。
到最近我返通宵,兩三點個陣佢都有專登whatsapp/打黎陪我驚我悶(因為通宵更比較靜),仲會叫我如果攰就抖下。
所以我都覺得佢幾care我。

唔好講la~搵機會一野拖落去la,真係work過講出囗ga
留名睇結果
加油
佢拖左
留名
千祈唔好表白 衰硬
曖昧個期係最好玩
時機成熟就即直接拖佢啦

多謝巴打,我都知曖昧期係最開心最好玩
但係我聽佢講完佢ex啲野,我覺得佢好慘,每次諗起我個心就唔知點解好唔舒服,差啲喊左出黎,我唔想個傻妹再比其他人傷害。。。
今晚我會順其自然,到我覺得適當既時候就會開口

加油,表現出誠意,總之迫到佢肯嘗試下就成功左一半
曖昧係好刺激,但拖得耐就唔好玩架啦
我都差唔多情況,不過放棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞