聽日會同一個女仔出街,而我好大機會會收好人卡

749 回覆
738 Like 82 Dislike
真係代所有巴打屌穿你個菊花,到你下次想表佢老母白個陣,條女就會話 sorry 呀 James, 我有男朋友啦...大家好朋友咪幾好
邊有分快定慢
timing岩又有feel 就一拖就成功 沒feel給你出100次街都是fd zone
垃圾
約你去咁既地方就緊係有野啦,唔係條女得尻閒同你搞咁多咩,做到咁出面你都傻下傻下咁,到時無左真係唔好怪人
屌你老母咩等左成日都冇表
樓主依種男人我最憎 諗嚟諗去 聽首歌都可以ff 懶感性 細膽
尋日既情況就拖落去攬落去啦 有料到就唔會反感 想flirt多陣咪扮無嘢 莫講話你做左 而本身反感既 見到幾次都唔會有好感啦
屌你老母 咁好機會你都唔表白 做死一世兵啦
屌你樓主垃鳩圾
同我一樣
如果我唔係係度開左呢個po就已經表左白,我今朝睇到第2頁窮二代同其他巴打講,我覺得講得幾岩
我同佢今次只係第2次出街,就算有feel而家表白我覺得快得滯,諗住出多幾次街先。
我今朝先收工,今餐飯我完全冇準備,雖然今日個氣氛好好,我都有鼓起勇氣想拖,但我miss左個chance,只係影左幾張相。我想留返下次我準備好晒所有野再同佢表白,例如係整/買啲小禮物,係餐廳開支白酒之類。
期望我今日表白既各位巴絲真係sorry🙏,多謝你地咁支持我。。。
另外都要多謝又一村巴打幫我搵到隻歌 我聽完都覺得好sad,因為佢久唔久話我因為ex既野而嬲。其實我只係嬲ex變左港女,今次之後我會改善下。

雖然滿足唔到我睇估嘅慾望 但。。。。

加油啦
巴打

佳人不可唐突,好酒不能蹋。

加油
巴打

佳人不可唐突,好酒不能蹋。

加油

糟*
真係代所有巴打屌穿你個菊花,到你下次想表佢老母白個陣,條女就會話 sorry 呀 James, 我有男朋友啦...大家好朋友咪幾好

你拍過拖未?
COW女係唔洗表白嫁師兄。。。
COW女係唔洗表白嫁師兄。。。

true

但原諒初哥啦
表白開乜撚野白酒啊...on99
條女係咪姓黎?
你講既野我都試過有個女仔同我全部做晒
連叫我休息下 隔一分鐘比我聽s a d 歌都係match

垃撚圾
下次準備好,下次好表喇
各位巴絲小弟知點做啦!
如無意外今個月會約多佢一次,到時再直播
你地屌得我岩,但會令我下一次做得更好
樓豬真係 比哂位你都唔識上
有女仔對自己有意思真好

我從未試過這種感覺

沙灘咁好機會都唔撚拖落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞