聽日會同一個女仔出街,而我好大機會會收好人卡

749 回覆
738 Like 82 Dislike
好多only首歌係咪Let her go?

我都即刻諗到依首 屌呀
屌你老母打得你咁開心實得左米啦仆街
一定得左啦
屌 出埋佢啦
快啦....
我咩啊
雖然估到得左 但都想睇埋
我屌你,害
我屌你!
屌,打句得米,我地咪開心睇落去
打句唔得,我地都可以做個賽後檢討
樓豬快啦
不過打咁長
九成得米啦
衰咗邊度會有咁好心情

心水清啊ching
申到隻手指勁直,跟住一尻野插撚左落樓主屎眼到
f5f5f5f5f5f5f5f5f5
痴撚左線
各位巴絲我返來了。
報告下今日行程先,首先唔會去開房先

未打完就出左
今日同佢去左馬灣,係佢帶我去既,我咁大個仔都未去過。一去到個度環境好好,有景有海灘,可以話係情侶拍拖聖地。 我當時覺得佢卜呢啲地方食野,應該佢都對我有feel啦。餐飯質素很好,其間好開心,大家有講有笑。
食完之後落海灘行陣,屌成對鞋都係沙,個陣個天都黑晒,成個海灘都好黑只有海浪聲,其間講野互相串下咁,我有諗過當時一野拖落去,但係我想拖個下佢行開左,咁我梗係行返埋去,不過個刻已經冇左個勇氣,最後係海灘行左走就返左上去,然後就搭車返出荃灣。
搭車其間佢叫我抖下,話我好攰(咁佢都知我返完通宵),好啦咁我就諗住恰陣,唔夠1分鐘佢就叫我一齊聽歌。咁我陪佢一齊聽下。。。
第一首英文歌,因為我英文唔好,再加上當時坐左車尾,副計好嘈人又多,我只聽到少少單字。但我聽到個旋律同啲音樂都係似啲sad既歌。第二首經過一些秋與冬。第三首都係英文歌,呢首都係似啲既歌,首歌好多句都係only開頭,但後面我真係聽唔到。
麻煩各位巴絲幫我搵下第3隻係咩歌,男人唱既。
我唔知佢比呢啲歌我聽有冇咩表/暗示,但骨子裏我覺得有,因為佢曾經拎部電話出黎轉過歌,轉到我聽到呢啲。。。
然後我地就去左機鋪,因為佢之前話想玩tsum tsum,當然玩個時我係比佢屈機秒殺左,仲被佢笑我咁咋。然後再去左玩啪啪啪,係佢拉我去玩既,呢個身為毒L的我都有時會自己去單機下,所以我都救左佢好多獲,其間我地玩到癲左出晒汗(仆街當時我聞到我啲體臭出緊黎),但係玩到咁high又唔捨得停,最後都玩到好後冇晒命先走 跟住佢問我有冇玩其他,我玩左鋪街霸,比個神手屈兩鋪機就走左
成程機鋪遊大概一個鐘,佢話幾鐘意睇人打機,尤其係跳舞同音樂機(我本身都冇玩)。成程都好開心既,有少少身體接觸,揩下油咁
最後我就送佢搭車,途中佢話岩先餐飯好咸而家好口渴要買水飲,我講笑咁話最衰都係你,跟住佢舉起隻食指指住我☝話小心我好記仇,見到呢個黃金機會仲唔捉住佢隻手咩,再講記你個頭,我先唔驚你,再嘗試整返佢隻手指入去。點知個佢隻手指伸到勁直,我

我屌你,快啦

我唔小心屈傷左佢隻手指 而家喺醫院排隊睇緊急症
樓主 我正式屌你老母
你可唔可以打撚晒先po出黎
好多only首歌係咪Let her go?

我都即刻諗到依首 屌呀

係啦
我仆你個臭街
出唔哂喎想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞