聽日會同一個女仔出街,而我好大機會會收好人卡

749 回覆
738 Like 82 Dislike
行動啦,仲講
做野未啊 樓豬 唔好錯失良機先後悔
幾時表白呀垃圾樓主
有人話表白係on9
我想講情情愛愛既嘢有時差個肯定
就係有同無既分別。
女仔唔會時時刻刻等你俾機會你表
白,你死都唔表白,件事只會永遠
差個認證,就好似永遠做情侶而唔
結婚咁。

你靠害

得就得,唔得就唔得。
不斷自己幻想可能得可能可能咩其實
係俾個藉口自己唔想去面對。
其實拖拖拉拉係好辛苦,就好似一舊
肥豬肉擺係你個口前面,每日都只可以
用條利去賴而唔能夠光明正大食落肚,
到到舊肉俾你賴到梅晒牛晒蟲就再食唔到。
想問樓主book邊間餐廳咁好景?
屌你老母 浪費機會
我已經決定左,下次出街就會出手。
不過我同佢暫時未夾到時間出街,要下星期先得,而家都有keep住whatsapp/傾計咁,如果有最新消息我會講聲
不過我同佢暫時未夾到時間出街,要下星期先得,而家都有keep住whatsapp/傾計咁,如果有最新消息我會講聲

冇人想知
下次見到唔會再入黎
加油樓主

冇人想知

樓豬A0?
垃撚圾

覺得比你呃左
啱啱一次過追晒
屌重以為會好似電車咁勵志結果原來是on9的

原本想話香港又唔係日本,唔係情侶先出得街/出第一次街就要表白,
表白做乜鳩;
點知原來係自己無啦啦話自表白然後又淆底,重要搵堆理由嚟打倒昨日的自己,
然後而家畀人屌多兩屌又乜撚嘢決定咗下次出手

淆底咪淆底囉,淆底都好正常啫
但淆完又要說服自己其實唔係淆,只不過係同夢遺大師一樣係性情中人啫,嗰下真係

算撚數啦
樓主中二得咁嚴重返屋企打丁唔好害人啦
咁咪唔好表白 明知得個壞既結果
點解唔好好備戰 迎接他日勝利

冇人想知

mola mola
做乜撚嘢
表咩白 從來唔表白 慣左俾女溝
表咩白 從來唔表白 慣左俾女溝

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞