聽日會同一個女仔出街,而我好大機會會收好人卡

749 回覆
738 Like 82 Dislike
依d moment你唔去進一步既話條女會以為你唔想同佢發展而漸漸搵第二條仔
利申 過來人
表白即係逼人表態,係on9仔行為
原來頭先係金禾玩啪啪啪笑到癲左既就係樓主同佢條女
原來頭先係金禾玩啪啪啪笑到癲左既就係樓主同佢條女

條女靚唔靚先?
如果我唔係係度開左呢個po就已經表左白,我今朝睇到第2頁窮二代同其他巴打講,我覺得講得幾岩
我同佢今次只係第2次出街,就算有feel而家表白我覺得快得滯,諗住出多幾次街先。
我今朝先收工,今餐飯我完全冇準備,雖然今日個氣氛好好,我都有鼓起勇氣想拖,但我miss左個chance,只係影左幾張相。我想留返下次我準備好晒所有野再同佢表白,例如係整/買啲小禮物,係餐廳開支白酒之類。
期望我今日表白既各位巴絲真係sorry🙏,多謝你地咁支持我。。。
另外都要多謝又一村巴打幫我搵到隻歌 我聽完都覺得好sad,因為佢久唔久話我因為ex既野而嬲。其實我只係嬲ex變左港女,今次之後我會改善下。
如果我唔係係度開左呢個po就已經表左白,我今朝睇到第2頁窮二代同其他巴打講,我覺得講得幾岩
我同佢今次只係第2次出街,就算有feel而家表白我覺得快得滯,諗住出多幾次街先。
我今朝先收工,今餐飯我完全冇準備,雖然今日個氣氛好好,我都有鼓起勇氣想拖,但我miss左個chance,只係影左幾張相。我想留返下次我準備好晒所有野再同佢表白,例如係整/買啲小禮物,係餐廳開支白酒之類。
期望我今日表白既各位巴絲真係sorry🙏,多謝你地咁支持我。。。
另外都要多謝又一村巴打幫我搵到隻歌 我聽完都覺得好sad,因為佢久唔久話我因為ex既野而嬲。其實我只係嬲ex變左港女,今次之後我會改善下。

仲有機會,加油
有女仔對自己有意思真好
有女仔對自己有意思真好

我從未試過這種感覺
有女仔對自己有意思真好

我從未試過這種感覺

整你老母 價值最重要
終於睇到個尾

本身好多巴絲都叫樓主唔好表,樓上班人唔好屌啦

樓主得米就梗㗎啦,但曖昧期都唔好拖太耐
下次一嘢轟落去再出po包膠,不過都唔好再拖我哋結尾
Sor 各位巴絲 我電話就冇電,返去會打埋個過程。

最後結果係我送佢上巴士,我想同佢一齊坐返去,但佢唔想我咁辛苦。
我冇同佢表白到,因為我唔想破壞而家咁既關係,同時我亦我feel到佢對我係有啲意思既。岩先佢返到屋企同我報平安傾左陣電話,所以咁遲先出到文

另外

屌你唔撚死你都冇用
追撚左咁耐post得啲咁嘅野
Btw表你老母白咩,俾個目標自己
下次岀街一定要拖手,真心三次約會都拖唔到基本上
俾埋個方法你試試
搵條電梯然後企係人行嗰面,之後借啲依同佢講我地企錯位,然後用手推住佢條腰返過去企人嗰面,攬完到地下嗰陣拖佢隻手然後你咁豬㗎,之後就唔好放手啦
衝燈拖佢過馬路 成功率成90%
垃撚圾 淆底就淆底啦
有女仔對自己有意思真好

我從未試過這種感覺

Sor 各位巴絲 我電話就冇電,返去會打埋個過程。

最後結果係我送佢上巴士,我想同佢一齊坐返去,但佢唔想我咁辛苦。
我冇同佢表白到,因為我唔想破壞而家咁既關係,同時我亦我feel到佢對我係有啲意思既。岩先佢返到屋企同我報平安傾左陣電話,所以咁遲先出到文

另外

屌你老母垃撚圾
咩都唔想破壞依家既關係

咁你就快啲再作準備啦
咪撚再係到條條fing呀
渣ga 俾哂機會你都唔把握
啦啦臨約下次見就拖落去啦
記得下次出街 點都要拖到手
再下次就攬埋 之後錫埋
每次出街都升少少溫 好快得手
追撚左咁耐post得啲咁嘅野
Btw表你老母白咩,俾個目標自己
下次岀街一定要拖手,真心三次約會都拖唔到基本上
俾埋個方法你試試
搵條電梯然後企係人行嗰面,之後借啲依同佢講我地企錯位,然後用手推住佢條腰返過去企人嗰面,攬完到地下嗰陣拖佢隻手然後你咁豬㗎,之後就唔好放手啦

學到嘢
快d表la
人地女仔都做到咁明顯
你仲唔主動d??
唔冧你會同你去咁多地方??
講真女仔唔會因為你d咩小禮物
開枝白酒 就接受你示愛
而係你好簡單好真誠既表白啊!
懵佬
睇見你慢吞吞就嬲過火屎
表乜鬼啊,係鐘意大家都會feel到
利申車現任返工,直接嘴鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞