EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (110) 又留伏俾人踩

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
師兄 James手感如何 會唔會頓 或者相比cafu 頓幾多?
我442打cm位 用緊base icon好順手
我貪佢佢long shot stat靚
所以銀技fitness都入到
同埋守中場截波都快手
我玩rival都試過 開頭4-0 50分鐘我追到4-2
然後俾佢長傳互斬猜到完場
無論攻防,用落都好過91卡富,特別傳波,卡富已經唔入流
有冇師兄打4321防守時變442隻防中會自動去左lm位,明明已經set左看守中場

Lahm 果位有無其他選擇又可以full chem?
fb 小豬
你回防個個set錯
LF有冇set錯
年Lahm
bug左 我都唔知點搞 可能係中場睇數值
真係。好癲
Ginola/93賓/油 3㨂2 ST邊隻好?
本身砌ginola想打lm但用完覺得普通,
打st好似finishing又無另外兩隻好
有無人個FC Enhancer 交唔到SBC?
但用翻官方app就交到
突然想回顧下今集好 / 我鍾意既SBC

1 油雞
好可能係影響隻game最大既SBC,基本上拉高晒成個power curve,重點係,我無做

2 WW古
應該係令好多玩家完一次撚古既夢既SBC,設定打埋中堅,彷彿係遇你之後可以越打越後但都唔捨棄佢,到依家我都仲用緊,除咗d頭髮短d外,基本上無缺點

3 92 / 93包
上年鬥氣死都唔用包,今年不得不向佢屈服,基本上做一隻隨時夠玩成隻game

4 De Jong
其實張卡唔差,不過重點係見證大船又一次沉沒

5 Sawa + Best + Bruno + Davies + Zico + Maldini
將佢地拉埋一齊係因為都係喺TOTY出,大家都儲晒力然後中晒風後既dd安慰,都叫唔中TOTY後提升到隊波既SBC

6 Kimmich
我最鍾意既卡,長傳加Pinged pass令中場好舒服,到依家都仲有機會升

7 Akanji + Bastoni
我相信果晚所有有玩既人都一面倒支持Man City,好彩既係無最終輸埋。而Bas就如預期被燈死,但依然係現階段好top既中堅(特別係對我呢d窮撚黎講)

8 Werner + Rolfo
應該係最令人驚喜既SBC,升到盡又usable,窮人特級恩物

總括黎講,今集只要默默打,做下SBC,就算無乜中好野,基本個陣都唔會話太差,淨係SBC計其實係唔錯既
我自己用緊ginola+93賓周+timo三箭頭
70分鐘換油雞頂ginola
Ginola用多啲r1同5*sm好勁 會有神力
有冇人撞過psn:haodan
條友麻撚煩 下下pause足30秒
全場打法不停轉邊 轉到有位攻為止
我用rolfo算
一樣有pinged pass
油雞係d3都仲係玩爆對面 好感恩了
依家都仲好多人用緊
對親都俾佢入波咁滯
隻彭馬升到85已經好手感過93best
今集真係比玩家完夢既一集
算係咁 出咁多勁sbc 又出咁多肥sbc比你砌
除左巴士東尼, 其他都係公廁卡
基本上係必砌
隻game好似已經得返try hard撚玩
casual打兩場比人屠到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞