EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (110) 又留伏俾人踩

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
係唔係用返Toty cech好啲?
同埋感覺rival先打得正常d d人唔會無啦啦好似失控咁 有時打wl lead 2-3球係後場傳短波都要甩真係好on9 之後對面就會上曬電咁跑過你真係好撚on9
想問下rw用緊Toty best
Cam用緊92 socrates
有冇需要其中一隻換sbc hamn ?
另外想問埋新果隻ginola打st
食hunter定hawk好?thanks
之前佢特價先買,啱啱開始玩
上網抄左兩套tactics, 開場用左第一套,想問有冇得打打下㩒個掣就轉第二套

周埋個防守係做咩事個感覺好撚奇怪
十字掣左右
隻99 shooting correa好好玩
想買幾張shadow旁下身
點解可以一張都無

有冇巴打做咗新hero evo?
進完係咪冇得自帶3 chem?
想做墨西哥佬
多謝提醒
即刻掛5000蚊放曬
如果放嘅真心講聲,反正你都係想要錢
我想要卡咋
放曬啦,頭先多左人放
開左6pack 86+ hero
ucl 雷哥
ucl Scott x2
ucl pele
fantasy 馬斯查
fantasy voller

冇base算係咁
終於買到一張
我長期得9win 都唔知打嚟做咩 睇下tots嗰排如果有tots pick先會再打
屌你老母個encore英雄伏撚到
全部都係base hero
有廿幾張拎緊出黎
多謝講聲
買咗兩張 無錢了手多抽咗包35k
我transfer list有幾張 使唔使放啲出嚟
隻蠱惑大盜攞咗嚟打幾場cf 比想象中勁
砌嚟link bastoni 用落好撚輕身 感覺上跑得好快 入到禁區左菇捽吓捽吓就有位cut back 係身位輸蝕
今期promo 廢到咁,而家連每日三場都唔想打
比起廢 我覺得係比較多人cash out等tots
卡富 sir bobby 告 真路拿呢啲點會廢 但個價就係閪撚到傻
呢個promo d下位野好廢
但係上位野都仲係好勁
佢同evo dumfries撞得應
我掉佢打attack cm就幾攻得
仲要5腳 射波又大大力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞