EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (110) 又留伏俾人踩

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
呢堆剩係做左張werner
下 tots 都黎緊
都未知幾錢造價,咁快話佛心
6頁人放hamm
人踩人
係出base?
2m左右啦
我鳩估比市價貴少少 2.5m左右掛
4月啦師兄
同埋toty個期d sbc太屈
油雞, 古, sawa,般,best
之後d promo得最top個幾隻跟到個power curve
今年啲sbc真係亂嚟,晨咁早出油雞93包
而家都就tots先出返啲base icon真係唔知估唔做好,但學你話齋新卡唔中最勁嗰幾張又追唔到
我用落都係咁覺得 寧願佢造價貴啲但整勁啲
俾隻fs 奧卡科屈
坦克車咁
迪列治都揼唔贏,on9
呢隻同雲拿比呢
fantasy 個幾張真係佛心
100k 以下既卡起碼用得落
Davies Sawa Eusebio有做 其他一張都冇
小弟而家轉陣用咗inception 既4222陣
真心好用,推介下俾大家

https://youtu.be/qWzhv32JpOw?si=8dHUSzL5VGpb1TYP

我本身打法就比較傳控保守
係西班牙嗰隻久攻不下,老鼠拉龜,一野輸反擊
加上本身守強攻弱

我上網試過唔同Meta陣
咩4321,4231都試過
真心唔識用,default 都好過佢
但inception 既4222,真係幾掂
進攻好有力,AI走位走得精
靠左閘進攻Overlap打開缺口
右翼自由走位,左翼就壓入中間
被反擊時右閘就留後拉入中間,呈三中堅
防守呢個陣就差咁啲,我場場開大
Round round 比數係6-4,8-7咁
但真係寧願玩進攻足球大起大落,都好過5後衞大巴

本身棄咗驚兩個月,拎住呢個outdated 陣都叫有來有回
連勝七場升返上D2
Btw 牙朗世一

EA想你贏定輸佔10成就真
試過有一場對住對面準爆機隊 炒緊4:1 d後衛即刻自爆俾人88分鐘追和 係好彩最後一擊有運 大傳俾隻吿入波絕殺 果時仲要係D3 x2升旗仔位黎
唉 隻油準備出新版 隻92準備nerf
想做沙地佬
好想念他
我覺得Hamm>>油
不過都好耐之前用過
我都係4222打逼搶算
等啲對手比我係咁逼等佢傳失波算
我自問轉人算係準
唔一定既
我對住爆機隊都贏到佢走場
Base仲夠力?
見人已經冇用
做曬hamm+vini分分鐘要4m先落到樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞