EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (110) 又留伏俾人踩

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
個個幾千萬
Ts 告係咁 guendouzi係咁 yaya又係咁
所以講落手奴係真係on撚9
只要每日2點準時check 一check content睇下ea有無bug就得
撞中有一日有bug就有年美斯/幾千萬coin
之前仲有啲pack係咩91+ icon pick
我無咁多,但80pp間中有好野,同埋用少2張卡
我知果時好似Yaya都3m
佢係買幾多次就賠幾多次比你
即係你得200萬本都可以買完1隻再賣番loop幾十次
就有幾千萬
可能我玩開日系game 有時真係睇唔明ea啲做法
幾m都唔係問題
你買完蝕稅賣番出去再loop都仲有賺
有錢既更加有錢
我就係鍾意佢用多兩張黎換好少少既rate
因為好多時都係有肥慢慢都同佢磨 但係咁食soft ban
同埋我個人經驗係81真係易出野好多 80成撚日閪
soft ban係 24個鍾>300次sbc
試過3次都係一夠300左右就食soft ban
唔係話ban左好多人咁樣買bug卡咩
好似係ban 之前gk 錯位個堆
yaya twitter 見到一堆賺左40/50m coin無ban
淨係做pp就係
但又要分啲quota比daily upgrade嗰一大堆野 中間又要拎啲卡去做totw pp 變相大約200吓81/80pp左右就中撚硬
我都睇緊班友曬命
算啦一日做300次仲唔夠呀
用bot都係咁話
岩岩pp中85rashford
拎去做99shot勁?
我仲未開始做150次,你覺得做81pp定150次好
Pp=賭 我可以連閪10張89 又可以一張89中返3張89
Crafting=用肥換更多肥 必賺 睇吓賺多定少
我會建議點都做咗crafting先
Thanks Bro
首先要有幾球散紙買bug卡 再等佢someday 賠返比你
富者越富
隻告當日都好似拖左個幾兩個月
有冇咁多呀?個市場都冇咁多隻yaya啦
班友係咁post錢圖話你知真係有
啲人買完即刻放番
所以其實係全球既人keep住不斷重覆炒個百幾隻yaya/sneijder
而ea又on79咁賠足咁多次
點解要手痕開個wl黎踢
幾場輸都係2:0先,跟住臨尾比人絕殺埋
攻又冇人跑,傳波又屙尿,永遠有隻閘包越位

岩岩個場最後廿分鐘輸返4球
反cup個球對面簡單過頭波,本身我後防4打1
食哂位控個波落黎
控左兩腳都彈彈下控唔掂都知奶奶地
撳極x回傳都唔傳
比人一逼跌低埋單刀
有冇人都係enhancer交唔到sbc 但官方app交到
呢個81 pp好好多 30次已經有6/7張walkout
仲有隻A Cole
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞