EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (110) 又留伏俾人踩

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
終於搞掂咗個cup 好彩又遇到人肯幫手刷入波
哦~
有時啲入波明明按啱掣但又唔計,好煩
啲dup肥卡住曬
拎去做toty刀疤定tch好
兩個位都up到
打toxic cup
人地半場鳩ban一腳 我個龍反方向撲送free goal 笑鳩死
呢隻驚真係唔可以做好人

打500pt 半場唔洗贏緊3球對面寧願掛機都唔走

自問又冇扭佢又冇撚佢,入完波都冇慶祝

咪pm 問下佢做乜晒大家時間,決賽走場都照袋100pt 啦

點知就俾佢report 我違反守則,仲要成立埋
點解PM人就係好人?得罪講句100%係你自己on9
想問點解一定要人走?

玩呢隻game要好體驗我就熄pm
咁你要打我ok 喎,但點解要掛機先,我做左d咩搞到你要掛機咁嬲
我冇話pm 係好人喎,我係話我入完3球冇撚對手,球球都skip 慶祝

係咪要陪埋你掛機先係好人?
有冇人用緊93 hea碧 睇stat仲勁過93賓 用落係咪果回事呢
刷緊RVP
發覺Danjuma 好用過油雞
本身你入場都預打90分鐘
佢掛機又唔會變咗打900分鐘
邊度嘥你時間
咁唔係玩掛嚟做咩?500pts 解到任咩,解唔到唔係損人不利己係咩

打得機都係想玩姐,原來要玩嘅時間變左企係度唔係晒時間係咩?
今次真中icon都要屌爆ea老母人生第一次開pack中,但係點L解要係cole,仲要untrade卡路士已經做左一大半先嚟
減埋啲出界角球嘅時間 對面掛機其實機場波仲快咗完

對面掛咪陪佢掛當free W

pm人就真係 經一事長一智
我呢邊掛掛下啲人會偷雞入你幾球 搏你行開左睇唔到 好撚賤
生日savic幾好用 係衰在難link
有咩好屌
qs囉咁多嗲
遇唔少,所以對面掛機我都會入返4球先開始一齊掛
仲要一路睇手機一路間唔中望下有冇動靜
squad battle 係咪又暗buff咗, 上星期legendary ai廢好多, 今次明顯去返之前個隻script到痴線, pk又讀input
有無移龍教學?
幾好用 模組爆得起跑得快 唔鈍 多實用PS
R3移去一邊離開個框

重點係要一直㩒越位陷阱,唔係ai 會自動防守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞