EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (110) 又留伏俾人踩

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
一排冇玩 一玩返隻crouch可以頂唔贏條女
好用?我啱啱用app 80+中到
要夜晚收工開機先有得撚下
笑左
因為夾果下
疤女咁啱掂到個波
你個身位反彈到佢所以吹12碼
EA
呢1-2個禮拜啲80 pp係咪食咗屎
啱啱做咗80次得2/3張86 87 walkout
一張IF都冇……
First time?
83*10同84*5先食屎
可以0 walkout
87x4 真係87x4 我屌
我都係
好彩82x20出隻93hea碧止止血
唔慢 sm好順 射波自動導航咁勁
只係十幾萬 抵玩啦
屌戇撚鳩又炒3張89
今個禮拜淨係輸exchange同pp隨時都輸咗過百萬肥
我覺得食engine都係鈍

RVP抵玩啲
Birthday 森保達
下年唔會再玩呢隻閪驚 EA真係快啲執柒咗佢
Lv25 83x20 定87x3 好?
一場比人喺禁區外頂兩個衝力射球咁既頭鎚係咩玩法
打wl league真係好撚誇張
唔知每個人技術差異太大定係點?
有啲人真係可以你做咩,佢都預判到你
有啲直頭誇張到個波推一下都會失
但我嗰邊嗰啲球員就戇鳩鳩望住個波等對面推

其實我都唔明我場場都用同一種踢法,個差異點解可以咁大
啲球員評分咁辛苦砌到咁高,打某啲人嘅時候又會變返做成隊垃圾
點解成個Market都冇一張Shadow…
RVP 真係好好J
狂斬俾佢volley
對過pro 個啲真係比人打到服 起碼人手逼到你冇位傳
平時個啲 粒波篤極都去返佢到 高佬爭頂輸比啲女 後防冇啦啦失位 賣咗張toty朗套現返hkd 用hea碧一樣都係14w
我會咁形容 就係對面好「活躍」 好有energy 不斷跑動跑動跑動
加上本身對面駕駛員識落正確嘅skill move 呢種感覺我自己有時打都會有 但唔穩定
明明setting係無變過 但自己d球員嘅「活躍度」可以場場都唔一樣
係 wl 而家真係幾惡頂 rival仲要可以無限打 而且d5開始嘅upgrade reward已經好過wl 9-11w
bobby 食咩chem 好
hunter
wl 太煩,限住你星期五六日打晒20場有無形壓力
反而dr 鐘意就打一兩場,心血來潮又可以打一晚
又冇分計,開心好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞