返office 畀人杯感覺真係好差

219 回覆
59 Like 770 Dislike
唔會 係根本Kam撚會不自覺揀左android
其實quit 咗就冇人記得你
除非真係好frd
或者行頭好細
所以派咩
有冇派都唔重要
我覺得自己一個更輕鬆,唔啱傾,勉強咪仲辛苦,何不自在地一個人生活
望到都火滾,同埋touch mon 電話咩叫壞左嗰個制
唔用標點冇問題 我平時whatsapp同連登都唔用
但係都識用space同enter黎分開每句掛
成抽野咁搵鬼睇咩
正想講
唔係靚女,fd黎冇用
同事平時唔同我講嘢我無咩所謂,可能我自己都唔鐘意講嘢
講工作既嘢大家有反應就ok
通常俾人杯得都唔係冇原因
樓主有冇檢討過自己?
其實唔係你想就要俾你埋
埋唔到堆可以無理由
利申係外國做野完全融入唔到
不過做多陣都想轉工
所以都冇咩所謂
就算做十年都唔洗深交 無必要
同事只係同事 家人都有反面嘅一日,你點保證到同事唔會出賣你
會花時間同同事做朋友 一係好得閒一係無朋友
一quit無哂共同話題就斷聯 好正常
大家返工係為搵錢 識朋友?唔好太天真
單機做自己嘢好過迫住social
講埋啲無營養嘅廢話 哂撚哂啲時間
你有病關我撚事?洗撚同條team講 都無人想知
係為應酬先應幾句 你估真係關心你咩,who fucking care
番工入而同人相處好似無得避免,工作環境入面好似弧立左既話,
有時自己一個人都會覺得好弧單,不如同我地傾下計。

邀請你進入我們的『Chat窿』www.chatpoint.org.hk
(星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時)讓我們的義工同你傾下計。
同公司有個人好似
不過佢性格係差,同騷擾女同事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞