(2023-24 火箭升空?_?) 金州勇士球迷討論區(270)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢真係on9架喎
球證俾你鳩up定仲唔識收已經收咗個t
仲要喺度講講講,即走真係自己拎嚟

廢鳩可以參考下
真係估唔到2022 年已成最後絕唱
參考咩,
勇士三巨頭都會老化的, 同KERR仲係比較重用身材矮小嘅人, 點唔絕唱呀
咸撚左 希望curry 退役前拎多一冠
離隊我都唔會怪佢
2022: 希望curry 退役前拎多一冠
2024: 希望curry 退役前拎多一冠
難啲
睇佢都係想留湧
希望佢順利拎埋奧運金牌
希望4爺可以做5爺
勇士唔會放呢個球隊icon/legend走
Curry都唔似係d會嗌trade me既人黎
不過勇士繼續keep住玩廢kerr果套+三老情懷
都9成9肯定打到Curry退休都唔會再Champ到
唯一係睇下有無機會trade得番有當年級數好似KD既大top返黎幫手,咁仲有價講下
KD當年都唔係trade返嚟, 佢係 free agent
又FF trade top star player 嚟勇, 笑撚左,
我夠知當年KD係free agent
我講緊係而家勇士要trade 就一定要trade番有當年KD咁既大top先會有用
所以講完就算啦,無可能發生
要trade字母MB呢啲級數嘅巔峰期MVP先有機喺西岸champ, 勇士籌碼又冇雷雀呢啲隊咁多, trade啲二線球星最多由附加賽提升到4-6咁上下
https://youtu.be/F8w8Xeu9wdg?si=7U4QiX3ujPxhmxw1

Kerr不如算啦 係時間要轉教練轉戰術
佢嗰套除非搵返兩個當打射手返嚟
如果唔係都係無用
無人睇?
Klay 古absent
上撚曬身?守得好好 比到對抗又唔會犯規
Kerr幫對面嗌暫停?
今日好有鬥志喎節奏勁快 好似睇緊兩倍速咁
估唔到Start cp3podz bench都打得幾好
又係久違嘅4G陣
毛3分
毛連接兩次炸彈
毛真係上限藍領球員 個下layup 咁樣撞埋去有無搞錯
佢拆炸彈準過慢慢射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞