(2023-24 火箭升空?_?) 金州勇士球迷討論區(270)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
真心,廢鳩個撚樣有病就睇醫生啦,下下自己燥底影響埋隊友同成隊波,屌佢老母又唔係第一日打NBA,仲未睇淡球證尺度不一?下下就你黎吹好冇?隔黎件肥仔當早幾季都日屌夜屌球證唔foul,宜加都收咗好多冇謂投訴啦,專心打波啦屌你老尾,得返幾年享受下啦
真心,廢鳩個撚樣有病就睇醫生啦,下下自己燥底影響埋隊友同成隊波,屌佢老母又唔係第一日打NBA,仲未睇淡球證尺度不一?下下就你黎吹好冇?隔黎件肥仔當早幾季都日屌夜屌球證唔foul但宜加都收起咗好多冇謂投訴啦跑返去守波,專心打波啦屌你老尾,得返幾年享受下啦
我記得睇social media對上一場都打左次摔角又捉人頸
其實我想問佢係咪真係有咩精神問題 癲癲地咁 打職業就一定會遇到啲偏頗既哨架啦 下下都要打功夫咁你一年打20場左右啦
今日大清係咪真係喊咗?
定汗黎
我覺得有喊
肯定情緒係好撚激動架喇 廢鳩真係食屎狗嚟
佢呢排好似復發咁
只係復出開頭一陣好啲
真喊啦隻眼紅晒, 應該對廢鳩好失望
想有廢鳩咁輸波 定無廢鳩咁贏波
想在見頂帶領下贏波

sweet
第4節比頂持球攻
下場可摸以都比古試下
睇對面有無大肉腸先
印象中
今季嚟講
古持球進攻係多過見頂
無睇波,齋睇留言,又話毛勁廢
睇數據見普普通通,係三分唔入最大問題。

睇返highlights,原來又3罰球,又補樽,又救波,又ankle break又剩

都係今晚正正經經睇返full match反正毛係勇打波都係打一場少一場
好差咩?都+7 算唔錯啦
開返黎睇,TV都好似cut鬼左, eject 都係一兩秒
有一段係打得好差
進步勁迷失 走位同curry 撞埋一齊
防守過pick 廢到俾人重點利用
今年見頂狀態問題好嚴重 幾乎俾左好多球權俾古持球打入去 條友就係出面賭手感射外圍
真,條友今季停/ban咗成1/4季無傷無病停咁多 仲要依家關鍵時刻
今場防守問題大啲
joe ingles都可以一步過
古呢排持球攻已經不斷失誤
Cp3 帶波過場 直接比人偷波拎兩分 呢幾場都有
再係咁唔該trade走佢啦屌
今年打人已經停左十幾場
上年季後賽對kings踩心口已經停game 3
上上年灰熊game1半場拉衫ejected

下下關鍵時刻做啲鳩野究竟想點
邊個敢收佢
初嚟報到即刻整幾拳比後生仔歎
防守唔出佢同gp2,靠podz死得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞